Rakennushankkeen suunnittelun ohjaus

Savolainen, Jussi; Junnonen, Juha-Matti; Saari, Arto
Nimeke: Rakennushankkeen suunnittelun ohjaus
Tekijät: Savolainen, Jussi (Kirjoittaja)
Junnonen, Juha-Matti (Kirjoittaja)
Saari, Arto (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522674661
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.6.2023
Hinta: 68,20 € (62,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 102
Tuoteryhmät: Uutta
Rakenne- ja rakennussuunnittelu
Oppikirjat
Kirjastoluokka: 66.3 Talonrakennus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakennushankkeet, rakentaminen, projektit, suunnittelu, ohjaus (hallinta), rakennussuunnittelu, käyttäjälähtöisyys, suunnittelijat, yhteistyö
E-kirja, 2023
PDF
62,70 €

Rakennushankkeen suunnittelun ohjaus on vaativa ja kiehtova tehtävä. Siinä pitää pystyä hahmottamaan monia ongelmia, joihin voi löytyä myös toisistaan poikkeavia ratkaisuja. Ongelmia ratkotaan usein luovalla tavalla ja lähes aina yhteistyössä eri alojen suunnittelijoiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tämä kirja käy läpi suunnittelun ohjauksen tehtäviä ja luo samalla perustaa sen kehittämiselle. Kirjassa pohditaan suunnittelun ohjauksen merkitystä suhteessa rakennushankkeen muihin tehtäviin. Erityistä huomiota kiinnitetään rakennuksen käyttäjien odotuksien selvittämiseen ja niihin vastaamiseen. Lisäksi esitellään käytännön menetelmiä, joilla sitoutetaan eri alojen suunnittelijat ja tilojen tulevat käyttäjät hankkeen tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamisen seurantaan.

Kirja tarjoaa uusia ajatuksia sekä työkaluja onnistuneen ja eri osapuolet huomioon ottavaan rakennushankkeen läpivientiin. Se perustuu kirjoittajien tekemiin tutkimuksiin sekä suunnittelun ohjauksen ammattilaisten haastatteluihin.


Katso myös näitä tuotteita