Toimitus- ja käyttöehdot kirjoille ja e-kirjoille (PDF)

Nämä toimitus- ja käyttöehdot koskevat Rakennustietokaupasta (jäljempänä 'verkkokauppa') tilattavia painettuja kirjoja ja e-kirjoja (pdf).

Määritelmät

Kirja on painettu teos, joka on suojattu tekijänoikeuslailla. Kirjalla on ISBN-tunnus.

E-kirja on digitaalinen aineisto, joka toimitetaan asiakkaalle pdf-muodossa. E-kirja on suojattu tekijänoikeuslailla ja sillä on ISBN-tunnus. Ohjekortit (RT-, KH- ja LVI-ohjekortit sekä Ratu-kortit) ovat tilattavissa yksittäisinä pdf-tiedostoina (verkkokaupassa tuotemuotona e-kirja). Pdf-tiedostoilla on EAN-koodi.

Digikirja on verkkopalvelu, jonka käyttöön tarvitaan lisenssi. Digikirjat ovat myynnissä Rakennustiedon lisenssiverkkokaupassa. Digikirjojen käyttö määritellään yleisissä sopimusehdoissamme. Digikirjoja koskevat Rakennustiedon verkkopalveluiden toimitusehdot.

Käyttöehdot

E-kirjoja (ISBN-tunnus ja EAN-koodi) ja painettuja kirjoja saa kopioida Kopioston luvalla. Kopioston kopiointilupa mahdollistaa tekijänoikeuden suojaamien teosten monipuolisen käytön opetus- ja tutkimustoiminnassa sekä organisaatioiden sisäisessä käytössä.  Tarkistakaa Kopiostosta, mitkä kopiointiluvat ovat kohdallanne voimassa.

E-kirjan lukuoikeus on henkilökohtainen, mikä ilmenee e-kirjan vesileimasta. E-kirjaa ei saa jakaa eikä säilyttää sellaisessa paikassa, jonne on pääsy muilla kuin e-kirjan ostaneella henkilöllä. E-kirjan osien jakaminen yrityksen sisäverkossa tai palvelimella tai sähköpostitse on sallittua vain Kopioston kopiointiluvan ehtojen mukaisesti.

Kirjojen toimitustavat

Valitessasi toimitustavaksi Nouto Postista tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan noudettavaksi. Digitaaliset aineistot toimitetaan tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Painettujen kirjojen toimituskulut

5,90 € Nouto Postista
8,90 € Toimitus vastaanottajalle

21,90 € Ulkomaille

Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen. Se peritään yhden kerran tilausta kohden, eikä muutu toimituserien määrästä riippuen. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.
 

Painettujen kirjojen toimitusajat

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastotuotteet lähetetään 1-3 työpäivää tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotteiden saatavuudesta riippuen. Eurooppaan tilattujen tuotteiden toimitusaika on perustoimitusajan lisäksi 3-7 työpäivää ja Euroopan ulkopuolelle 6-14 työpäivää.

Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä. Tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.

Tuotteen toimituksen oleellisesti viivästyessä pyrimme viipymättä ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Asiakas voi perua tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Digitaalisten tuotteiden peruuttamisoikeutta on rajoitettu; E-kirjoilla ja PDF-tiedostoilla ei ole peruuttamisoikeutta. 


Tuotteiden palautusosoite tilauksen peruuntuessa:

Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää


Käyttämättömän/jälleenmyyntikelpoisen tuotteen mukaan tulee liittää tilauksen mukana toimitettu palautuslomake.

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi

Toimitusehdot verkkopalveluille (eli lisensseinä myytäville tuotteille)

Lisenssituotteiden toimitusehdot:
https://tilaukset.rakennustieto.fi/toimitusehdot