Työmaapäiväkirja (A4, 3-osainen itsejäljentävä, 25 kpl/nide)

Nimeke: Työmaapäiväkirja (A4, 3-osainen itsejäljentävä, 25 kpl/nide)
Tuotetunnus: 6418616180902
Tuotemuoto: Muu painettu aineisto
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,10 € (18,63 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Ratu 5008
Painos: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: RATU, talonrakennusurakointi, kustannuslaskenta
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Työmaapäiväkirja, A4, 3-osainen itsejäljentävä Ratu-lomake (25 kpl). Paperilomake. Tämä lomake perustuu Rakennusalan yleisiin sopimusehtoihin YSE 1998 ja sen pykälään 75: Työmaapäiväkirja ja siihen tehtävät huomautukset;
1. Ellei toisin sovita, työmaan johtovelvollisuuksista vastaavan urakoitsijan on huolehdittava, että työmaalla pidetään työmaapäiväkirjaa, johon päivittäin merkitään työtä koskevat tiedot ja tapahtumat.
2. Päiväkirjaan on pyydettäessä merkittävä tilaajan, viranomaisen ja kenen tahansa työmaan urakoitsijan, asiantuntijan tai tavarantoimittajan esittämä työmaata koskeva huomautus.
3. Työmaapäiväkirjan pitäjän on kuittauksella tai muulla tavalla osoitettava, että jollekin muulle osapuolelle päiväkirjassa osoitettu huomautus on saatettu tämän tiedoksi.
4. Työmaapäiväkirja on esitettävä työmaan valvojalle, joka kuittauksellaan osoittaa saaneensa sen tiedoksi.
5. Mikäli asiasta erikseen sovitaan, myös muut sopijapuolet ovat velvollisia pitämään työmaapäiväkirjaa. Suomen rakentamismääräyskokoelma A1 Rakennustyön valvonta, määräykset ja ohjeet 2000, ohjeessa tarkastusasiakirjasta sanotaan, että eri rakennustyyppejä varten kehitettyjä tarkastusasiakirjamalleja sekä erityishanketta varten laadittuja tarkastusasiakirjamenettelyjä samoin kuin rakennustyön työmaapäiväkirjaa voidaan käyttää näissä hankkeissa tarkastusasiakirjana tai sen osana.

Sähköinen työmaapäiväkirja talonrakentamiseen Ratu 5008 -lomake on ostettavissa ja täytettävissä sähköisessä muodossa Sopimuslomake Net-palvelussa osoitteessa www.sopimuslomake.net. Tutustu asiakirjavalikoimaan. Palvelussa useita eri maksuvaihtoehtoja vuosilisenssi, arvolisenssi ja verkkopankkimaksu.


Katso myös näitä tuotteita