Turvallinen koti — Varautuminen ja väestönsuojelu taloyhtiössä

Bourdache, Kaci
Nimeke: Turvallinen koti — Varautuminen ja väestönsuojelu taloyhtiössä
Tekijät: Bourdache, Kaci (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855687
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.6.2022
Hinta: 35,26 € (32,05 € alv 0 %)

Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 63
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 35.6 Palo- ja pelastustoimi
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: varautuminen, asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöt, asukkaat, kotitaloudet, väestönsuojelu, poikkeusolot, turvallisuussuunnittelu, valmiussuunnittelu, pelastussuunnitelmat, kriisivalmius, häiriöt, uhat, evakuointi, suojautuminen, koti, väestönsuojat, varmuusvarastot, elintarvikkeet, selviytyminen
Turvallinen koti - Varautuminen ja väestönsuojelu -opas selvittää, miten yhteiskunnan häiriö- ja poikkeustilanteisiin kannattaa varautua ennalta.

Oppaasta saat selkeät ohjeet varautumiseen niin kotona kuin koko taloyhtiössä. Saat tietää, miten missäkin tilanteessa tulee toimia, mihin suojaudutaan ja kuinka kotivara ja muut tarpeelliset tarvikkeet koostetaan. Samalla opit, mitä kotona pitää tehdä suojautumistilanteessa tai mistä saat tietoa taloyhtiön turvallisuusasioista.

Taloyhtiön hallitusta ja isännöintiä opas ohjaa aktiiviseen, pelastuslain mukaiseen pelastussuunnitteluun ja turvallisuusviestintään. Lisäksi saat oppaasta tietoa eri-ikäisten taloyhtiöiden väestönsuojista ja niiden varustuksesta sekä perusohjeet oman taloyhtiön väestönsuojan kunnossapitoon.

Opas on tarkoitettu omasta ja muiden turvallisuudesta kiinnostuneille asukkaille, taloyhtiön hallituksille ja isännöitsijöille sekä väestönsuojan hoitajille ja muille taloyhtiön turvallisuusorganisaatioon kuuluville.

Turvallinen koti -oppaan on kirjoittanut Kaci Bourdache, joka on kokenut turvallisuusalan kouluttaja ja konsultti.


Katso myös näitä tuotteita