Taloyhtiön vastuunjako — Hallitukselle ja isännöitsijälle

Nimeke: Taloyhtiön vastuunjako — Hallitukselle ja isännöitsijälle
Tekijät: Suomen Kiinteistöliitto ry (Yhteistyössä)
Kiinteistöliitto Uusimaa ry (Yhteistyössä)
Tuotetunnus: 9789516856141
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 3.10.2023
Hinta: 49,37 € (44,88 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 460
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 13. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 152
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 33.364 Yhtiölainsäädäntö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kunnossapito, vastuu, asunto-osakeyhtiöt, osakkaat, lainsäädäntö, asunto-osakeyhtiölaki, isännöitsijät
Taloyhtiön vastuunjako - Hallitukselle ja isännöitsijälle -opas selvittää taloyhtiön ja osakkaan asunto-osakeyhtiölain mukaiset kunnossapitovastuut ja kertoo tapausesimerkein, miten vastuunjakoa käytännössä sovelletaan.

Uudistuneessa oppaassa kunnossapitovastuut käydään läpi rakenne, osa ja laite kerrallaan. Vastuunjakoa havainnollistavat kattavat perustelut sekä yksityiskohtaiset piirroskuvat, joihin yhtiön ja osakkaan vastuut on merkitty eri värein. Vastuunjaon soveltamista käytäntöön valaisevat oppaan lukuisat esimerkkitapaukset, joissa yleisimpiin vastuunjaon pulmatilanteisiin annetaan juridisesti pätevät, osakkaiden yhdenvertaisuuden turvaavat ratkaisut.

Oppaassa on huomioitu lainsäädännön muutokset, ajan ilmiöt ja tekninen kehitys sekä muut taloyhtiöissä ilmenneet tiedontarpeet. Vastuukohtia sekä esimerkkitapauksia on lisätty ja tarkennettu, ja oppaan kuvitusta on täydennetty. Käyttämällä uusinta painosta saat varmasti lain mukaiset ja ajantasaiset tiedot vastuunjaosta oman yhtiön päätöksenteon tueksi.

Opas on tarkoitettu taloyhtiön hallituksen jäsenille sekä isännöintialalla työskenteleville. Sen ovat laatineet yhteistyössä Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juridiset ja tekniset asiantuntijat.

Huom. Oppaan nimi aiemmissa painoksissa oli Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Plus.


Katso myös näitä tuotteita