Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös

Suulamo, Antti
Nimeke: Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös
Tekijät: Suulamo, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855731
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 16.1.2023
Hinta: 79,59 € (72,35 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 629
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 16. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 422
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 69.21 Liiketaloudellinen kirjanpito ja tilintarkastus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöosakeyhtiöt, kirjanpito, tilinpäätös, osakeyhtiöt, lainsäädäntö
Taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös -kirja sisältää kaikki tiedot, mitä taloyhtiön kirjanpidon hoidossa sekä tilinpäätösasiakirjojen laadinnassa tarvitaan.
Kirja opastaa niin liiketapahtumien kirjaamisessa kuin taloyhtiön tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen koostamisessakin. Kirja ohjaa myös tilinpäätössuunnittelussa, talousarvion laadinnassa, verotuskysymyksissä sekä tilintarkastuksen ja toiminnantarkastuksen järjestämisessä. Kirjassa on paljon esimerkkejä, ja sen liitteinä ovat mallit taloyhtiön tilinpäätösasiakirjoille.

Kirjassa on huomioitu kirjanpitoa ja taloyhtiöiden taloudenpitoa ohjaava lainsäädäntö (mm. kirjanpitolaki, asunto-osakeyhtiölaki) sekä Kirjanpitolautakunnan aiheeseen liittyvät yleisohjeet.

Kirja on tarkoitettu käsikirjaksi isännöitsijöille, kirjanpitäjille ja tilintarkastajille. Se sopii myös oppikirjaksi näiden alojen opiskelijoille.

Kirja on tehty yhteistyössä tilintarkastustoimisto BDO Oy:n kanssa. Sen on kirjoittanut verotuksen ja kirjanpidon asiantuntija, KTM Antti Suulamo.


Katso myös näitä tuotteita