Taloyhtiön energiatehokkaat lämmitysratkaisut

Kemppainen, Arto
Nimeke: Taloyhtiön energiatehokkaat lämmitysratkaisut
Tekijät: Kemppainen, Arto (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855656
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.6.2022
Hinta: 39,29 € (35,72 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 143
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 96
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 66.341 Lämmitys
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöt, lämmitysjärjestelmät, kaukolämmitys, lämpöpumput, maalämpö, ilmalämmitys, sähkölämmitys, aurinkolämmitys, ilmanvaihto, lämmitys, energiatehokkuus, energiansäästö, talotekniikka, kiinteistönhoito
Taloyhtiön energiatehokkaat lämmitysratkaisut -kirjasta saat tietoa kerros- ja rivitalojen nykyaikaisista lämmitysjärjestelmistä toimintaperiaatteineen. Kaukolämmön ohella keskitytään etenkin uusiin ratkaisuihin, kuten maalämpöön ja muihin lämpöpumppuihin sekä aurinkosähköön.

Kirja auttaa sinua ymmärtämään, millaisin ratkaisuin lämmitysjärjestelmän kustannustehokkuutta voidaan käytännössä parantaa ja millaista lämmitystekniikkaa on tarjolla. Samalla saat puolueetonta tietoa siitä, milloin lämmitysjärjestelmän päivittäminen on järkevää ja milloin kannattaa harkita koko järjestelmän uusimista.
Kirja on tarkoitettu taloyhtiön hallituksille ja isännöitsijöille. Se sopii myös oppikirjaksi kiinteistönhoito- ja talotekniikka-alalle.

Kirjan on kirjoittanut Arto Kemppainen, jolla on vuosikymmenten kokemus taloyhtiöiden neuvonnasta LVI-asioissa sekä korjausrakentamishankkeiden LVI-suunnittelusta, projektinjohtamisesta ja valvonnasta.


Katso myös näitä tuotteita