Taitava kuntarakennuttaja

Nimeke: Taitava kuntarakennuttaja
Tuotetunnus: 9789517585743
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 82,00 € (74,55 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: RIL 262-2014
Kustantaja: RIL
Sarja: RIL
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 282
Tuoteryhmät: RIL-kirjat
Kirjastoluokka: K66.1 Rakennusstatiikka. Rakennussuunnittelu
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakennuttaminen, ohjeet, normit, rakennettu ympäristö, maankäyttö, alueidenkäyttö, organisointi, päätöksenteko, julkisyhteisöt, kilpailuttaminen, rakennussuunnittelu, kunnallishallinto, kunnat, rakentaminen, rakennuttajat
Onnistunut rakennushanke edellyttää laadukasta ja toimivaa rakennusprosessia, jossa rakennuttaja määrittelee rakennushankkeen tavoitteet, ohjaa prosessia ja hankkii tarvittavat resurssit. Kunnallisen rakennuttamisprosessin selkeyttämiseksi ja rakennuttamisosaamisen ylläpitämiseksi tarvitaan ohjeistusta. Nyt ilmestyvä julkaisu on tehty yhteistyössä Suomen Kuntaliiton kanssa.

Tavoitteena on ollut tehdä kattava, ajan tasalla olevan kunnallisen rakennuttamisen ohje. Julkaisu on tarkoitettu rakennuttamisorganisaation käsikirjaksi, jossa kuvataan rakennuttamisen eri vaiheet ja niihin liittyvät toimenpiteet kuntarakennuttamisen sekä muun julkisen rakennuttamisen kannalta. Julkaisussa on otettu huomioon kunnallisen toimintaympäristön erityispiirteet - monitasoisen päätöksenteko, julkiset hankintamenettelyt, uudet rahoitusmuodot sekä julkisuuden ja median kiinnostus rakennuttamishankkeisiin. Ohjeessa käsitellään sekä talonrakentamista että infrarakentamista.


Katso myös näitä tuotteita