RT 13-10892, Pientalon pihasuunnittelusopimuksen laatiminen

Nimeke: RT 13-10892, Pientalon pihasuunnittelusopimuksen laatiminen
Tuotetunnus: 6438510005330
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.4.2007
Hinta: 24,70 € (19,92 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2007
Julkaisuvuosi: 2007
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 4
Tuoteryhmät: RT-ohjekortit
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
RT-ohje sisältää esimerkin pientalokohteen pihasuunnittelusopimuksesta ja siihen liittyvästä tehtäväluettelosta. Suunnittelusopimuksen malli on tehty lomakkeelle RT 80321 ja tehtäväluettelon malli lomakkeelle RT 80322. Lomakkeita käytetään suunnittelusopimuksissa, joissa työn tilaajana on kuluttaja.

Pihasuunnittelu kuuluu maisemasuunnittelun toimialaan. Pihansuunnittelija voi olla yksi pientalohankkeen erityissuunnittelijoista, jolla tulisi olla alan koulutus tai riittävästi kokemusta kohteen vaativuusluokkaa vaativista tehtävistä. Rakennusvalvontaviranomainen voi tarvittaessa edellyttää piha- ja istutussuunnitelman laatimista pientalon rakennuslupaa varten. Esimerkin on laatinut Meri Mannerla-Magnusson, arkkitehti SAFA, maisema- arkkitehti MARK, Maisema-arkkitehtuuri MM. RT kuluttaja asiakirjamalli.

Asiakirjamalli ja siihen liittyvät lomakkeet on ostettavissa sähköisessä muodossa myös Sopimuslomake Net-palvelussa osoitteessa www.sopimuslomake.net. Tutustu asiakirjavalikoimaan. Palvelussa useita eri maksuvaihtoehtoja vuosilisenssi, arvolisenssi ja verkkopankkimaksu.


Katso myös näitä tuotteita