Rakennuttaminen

Junnonen, Juha-Matti; Kankainen, Jouko
Nimeke: Rakennuttaminen
Tekijät: Junnonen, Juha-Matti (Kirjoittaja)
Kankainen, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522674791
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 26.9.2023
Hinta: 71,50 € (65,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 7. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 188
Tuoteryhmät: Rakenne- ja rakennussuunnittelu
Oppikirjat
Kirjastoluokka: 66.3 Talonrakennus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakennuttaminen, rakentaminen, talonrakennus, rakennussuunnittelu, hankesuunnittelu, projektijohtaminen, infrarakentaminen, rakennustyöt, suunnittelu, urakat, laadunvalvonta, sopimukset, kiinteistöala, kiinteistöjohtaminen, kiinteistöt, hallinta
E-kirja, 2023
PDF
71,50 €

Opas rakennuttamisen peruskäsitteisiin sekä rakennuttajan oikeuksiin ja velvollisuuksiin rakennushankkeen aikana

Kirjan aluksi tarkastellaan rakentamista osana yhteiskunnan toimintaa, rakennushankkeen muodostumista ja rakennuttamisen sisältöä. Sen jälkeen pureudutaan rakennuttajan tehtäviin hankkeen eri vaiheissa sekä kerrotaan rakennuttamisesta pääasiassa rakennusurakan yleisten sopimusehtojen YSE 1998:n näkökulmasta. Lopuksi luodaan katsaushankkeen vastaanottoon, kiinteistön käyttöön ja kiinteistöjohtamiseen.

Kirja on suunnattu talonrakennushankkeessa tilaajina toimiville. Se soveltuu myös oppikirjaksi ammattikorkeakouluihin, yliopistoihin ja täydennyskoulutukseen.

7. painoksesta on poistettu infrarakentamista käsittelevät osiot. Infrarakennuttamista käsitellään RIL 273-2022 Infrarakennuttaminen -kirjassa.

Jouko Kankainen on toiminut Teknillisessä korkeakoulussa rakentamistalouden professorina vuosina 1980-2009. Juha-Matti Junnonen toimii projektipäällikkönä Tampereen yliopistossa rakennustuotannon ja -talouden yksikössä.


Katso myös näitä tuotteita