Rakennusurakat taloyhtiössä — Opas YSE 1998 -ehtojen soveltamiseen

Lindholm, Joachim
Nimeke: Rakennusurakat taloyhtiössä — Opas YSE 1998 -ehtojen soveltamiseen
Tekijät: Lindholm, Joachim (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516854017
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 39,29 € (35,72 € alv 0 %)

Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 66.4 Rakennuksen kunnossapito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: korjausrakentaminen, peruskorjaus, asunto-osakeyhtiöt, urakoitsijat, urakat, hankesuunnittelu, urakkasopimukset, sopimusehdot
Rakennusurakat taloyhtiössä - Opas YSE 1998 -ehtojen soveltamiseen on ensimmäinen nimenomaan taloyhtiöille kirjoitettu opas Rakennusurakan yleisistä sopimusehdoista (YSE 1998) ja niiden soveltamisesta. Kirja kertoo, miten YSE 1998 -ehtoja käytännössä sovelletaan taloyhtiöiden rakennus- ja korjausurakoissa.

Siinä esitellään YSE-ehtojen määräykset mm. urakan osapuolten vastuista, työmaan dokumentoinnista, muutos- ja lisätöistä, urakan virheistä, viivästymisestä ja vastaanotosta sekä takuuajasta. Kirja selvittää myös, mitä YSE-ehtojen noudattaminen urakassa käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötyä määräyksistä on taloyhtiöille. Kirja kannustaa taloyhtiötä pitämään puoliaan ja valvomaan sekä urakkasopimuksen että YSE-ehtojen noudattamista. Näin taloyhtiö ei tule tietämättään sallineeksi ehdoista poikkeavaa toimintaa korjaushankkeessaan.


Katso myös näitä tuotteita