Rakennustöiden menekit 2020

Mittaviiva Oy
Nimeke: Rakennustöiden menekit 2020
Tekijät: Mittaviiva Oy (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522673251
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 68,20 € (62,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Rakennustuotanto
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 162
Tuoteryhmät: RATU, talonrakennusurakointi, kustannuslaskenta
Kirjastoluokka: 66.3 Talonrakennus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakennustyöt, menekki, tuotannonsuunnittelu, työmaat, suunnittelu, aikataulut, työvoimakustannukset, kustannuslaskenta, korjausrakentaminen, uudisrakentaminen, talonrakennus, rakennusala
E-kirja, 2019
PDF
71,50 €

Rakennustöiden menekit -kirja on tarkoitettu yleisesti rakennustyömaan aikataulu- ja tehtäväsuunnitteluun. Sen tiedoilla myös työkaupasta sopiminen saa varman pohjan. Kirjaan on koottu Ratun työ- ja materiaalimenekit TALO 2000 -nimikkeistön mukaan jaoteltuina. Työsaavutustiedot esitetään karkeutettuina ja työlajeittain ryhmiteltyinä.

Kirjassa esitetään uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen menekit rinnakkain työlajeittain. Kirja sisältää tavanomaisen asuntorakentamisen ja merkittävän osan liike- ja toimistorakentamisen työlajeista. Rakennustöiden menekit -kirja on tarkoitettu työnsuunnittelijoille, työmaainsinööreille ja työmaamestareille. Se soveltuu myös opetuskäyttöön.

Kirjan tiedot perustuvat Ratu-ohjekortteihin, joissa on yksityiskohtaisempaa tietoa. Kirjan avulla Ratu-kortiston tietojen käyttö työmaalla helpottuu.
Ratu-tiedon kokoamiseen osallistuu vuosittain useita kymmeniä rakennusyrityksiä ja työmaita. Kirjan taustana olevaan tietokantaan tulostuu koko ajan uutta menekkitietoa, jonka mukaisesti myös tämän kirjan tiedot on jälleen päivitetty ajan tasalle.Katso myös näitä tuotteita