Rakennusten akustinen suunnittelu — akustiikan perusteet

Nimeke: Rakennusten akustinen suunnittelu — akustiikan perusteet
Tuotetunnus: 9789517584777
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 100,00 € (90,91 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: RIL 243-1-2007
Kustantaja: RIL
Sarja: RIL
Painos: 1. painos, 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: RIL-kirjat
Kirjastoluokka: K66.1 Rakennusstatiikka. Rakennussuunnittelu
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: akustiikka, rakennukset, rakennussuunnittelu, rakentaminen, ääneneristys, meluntorjunta, ilmastointi, LVIS-tekniikka
Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL julkaisee uuden akustista suunnittelua käsittelevän julkaisusarjan, jonka ensimmäinen osa käsittelee akustiikan perusteita. Ohje soveltuu erinomaisesti alan opetusmateriaaliksi ja yleisoppaaksi akustiikan maailmaan.

Ohjeen tehtävänä on toimia rakennusten akustisen suunnittelun yleisohjeena. Rakennusten akustiseen suunnitteluun kuuluvat ilma- ja askelääneneristyksen, huoneakustiikan, teknisten laitteiden meluntorjunnan, liikenne- ja ympäristömelun torjunnan ja tärinäneristyksen suunnittelu sekä tilojen keskinäisen sijainnin suunnittelu.

Ohjeessa kuvataan, miten akustiikka otetaan huomioon rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheissa. Ohje antaa perustietoa akustisen suunnittelun sisällöstä, hyödystä, akustiikkaa koskevista määräyksistä, ohjeista, vaatimuksista ja luokittelusta. Lisäksi ohje sisältää suunnitteluohjeita, menetelmiä akustisten vaatimusten asettamiselle ja todentamiselle sekä toteuttamiselle ja kehittämiselle.


Katso myös näitä tuotteita