Rakennushankkeen ajallinen suunnittelu ja ohjaus

Koskenvesa, Anssi; Sahlstedt, Satu
Nimeke: Rakennushankkeen ajallinen suunnittelu ja ohjaus
Tekijät: Koskenvesa, Anssi (Kirjoittaja)
Sahlstedt, Satu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522672278
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 52,80 € (48,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Ratu
Painos: 3. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: RATU, talonrakennusurakointi, kustannuslaskenta
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: projektit, rakennusala, rakentaminen, rakennussuunnittelu, suunnittelu, rakennustyöt, aikataulut, tuotannonohjaus
E-kirja, 2017
PDF
42,90 €

Rakennushankkeen ajallinen suunnittelu ja ohjaus edellyttävät projektinjohdollista osaamista. Tietojen, taitojen, välineiden ja tekniikoiden hallinta mahdollistaa projektin tavoitteiden ja vaatimusten saavuttamisen. Rakennushankkeessa se tarkoittaa osaprosesseina olevien hankkeen eri vaiheiden hyvää hallintaa.

Rakennushankkeen ajallinen suunnittelu ja ohjaus -kirja on uusi osa Ratu-julkaisujen tuotannonsuunnittelun sarjaa. Kirjassa esitetään hankkeen ajallisen suunnittelun perusosaamisen sisältö. Kirja on laadittu aikataulun laatijoiden ja töitä työmaalla ohjaavien näkökulmasta. Kirja soveltuu ammattikorkeakoulujen ajallisen suunnittelun perusteiden opetukseen. Materiaalia voidaan käyttää yritysten omien koulutuksien lähtöaineistona. Kirjan sisältämät harjoitustehtävät tehostavat aikataulusuunnittelun perusteiden omaksumista ja soveltamista. Kirja soveltuu myös itseopiskeluun sekä herättämään kokeneellekin uusia ajatuksia ajallisesta suunnittelusta ja ohjauksesta. Kirjaa täydennetään opettajien käyttöön tarkoitetulla aineistolla.

Ajallinen suunnittelu on tärkeää rakennushankkeen onnistumisen kannalta. Ammattimainen toiminta parantaa kokonaisuuden ja erityisesti poikkeustilanteiden hallintaa. Tämä kirja tähtää rakentamisen ajallisen suunnittelun vankan perusosaamisen rakentamiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.


Katso myös näitä tuotteita