Rakennusfysiikka — Perusteet ja sovelluksia

Siikanen, Unto
Nimeke: Rakennusfysiikka — Perusteet ja sovelluksia
Tekijät: Siikanen, Unto (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522670014
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 64,90 € 51,92 € (47,20 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 267-001-4A
Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Rakenne- ja rakennussuunnittelu
Oppikirjat
Ajankohtaiset
Lahja valmistuvalle 2024
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakennusfysiikka, rakentaminen, rakennussuunnittelu, sää, ilmasto, ilmanpaine, kosteus, paloturvallisuus, akustiikka, sisäilma, lämpö, valaistus, rakennukset
E-kirja, 2017
PDF
68,20 €

Kirjassa käsitellään rakennuksen toimivuuteen ja viihtyisyyteen vaikuttavia tekijöitä. Näitä ovat ilmasto ja sää, rakennuksen ilmanpaineet ja ilmavirtaukset, lämpö, kosteus, rakenteellinen paloturvallisuus, akustiikka, sisäilmasto sekä valaistus ja värit.

Rakennuksen fysikaalinen toimivuus on yksi tärkeimpiä ja ajankohtaisimpia asioita, jotka suunnittelijan tulee hallita. Uusiutuvat rakentamismääräykset ovat tuoneet rakentamiseen vakavia haasteita, mutta rakennusfysiikan perusasiat eivät ole muuttuneet. Suunnittelijalta ja rakentajalta edellytetään monipuolista rakennusfysiikan määräysten tuntemusta. Tähän kirjaan on päivitetty uusimmat, vuoden 2012 loppuun mennessä voimaan tulleet rakentamismääräykset.

Rakennusfysiikka on perusteellinen käsikirja suunnittelijoille, rakentajille ja rakennustyön valvojille sekä havainnollinen oppikirja rakennusalan opiskelijoille.


Katso myös näitä tuotteita