Naapurin kissa katsoo pahasti — Tositarinoita kiinteistönvälityksestä

Loikkanen, Jaakko
Nimeke: Naapurin kissa katsoo pahasti — Tositarinoita kiinteistönvälityksestä
Tekijät: Loikkanen, Jaakko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516856004
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.5.2023
Hinta: 35,26 € (32,05 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 902
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 37.5 Asuntopolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kiinteistönvälittäjät, kiinteistönvälitys, asuntokauppa, asunnonvälitys, asuntomarkkinat, yrittäjyys, menestyminen, kokemukset
Asuntokauppa on suurten tunteiden laji. Asuntoa vaihdetaan, kun parisuhde alkaa tai loppuu, opiskeluista siirrytään työelämään, lapsia syntyy, puoliso kuolee, työpaikka menee alta tai uusi ura alkaa. Kiinteistönvälittäjät ovat aitiopaikalla suomalaisten elämän arjessa, sen käännekohdissa ja huippuhetkissä.

Naapurin kissa katsoo pahasti - Tositarinoita kiinteistönvälityksestä -kirjassa kuusitoista erilaista välittäjää kertoo, kuinka he päätyivät kiinteistönvälittäjän uralle, mitä työ vaatii ja miten he ovat hyödyntämällä vahvuuksiaan päässeet toteuttamaan unelmia - omiaan ja asiakkaan. Osa haastatelluista on valtakunnallisesti tunnettuja, osa taas paikallisia kuuluisuuksia ja uranuurtajia.

Kirja piirtää ainutlaatuisen kuvan suomalaisen kiinteistönvälittäjän työstä ja arjesta sekä suomalaisista asunnon ostajina. Se on viihdyttävää luettavaa kaikille, jotka ovat joskus tehneet asuntokauppaa. Se toimii myös johdatuksena tähän kiehtovaan ammattiin, ja kaikille muistutuksena oman tien kulkemisen tärkeydestä.

Naapurin kissa katsoo pahasti - Tositarinoita kiinteistönvälityksestä -kirjan on kirjoittanut toimittaja, TV-kasvo Jaakko Loikkanen. Loikkanen kasvoi kiinteistönvälittäjä-äidin työtä seuraten ja hänen sydämessään läikähtää edelleen lämpimästi aina, kun hän näkee välittäjän kurvaavan kohteeseen ja asettelevan ESITTELY-kyltin oven pieleen. Samalla kirja on kunnianosoitus kaikille hyville, rehellisille, intohimoisille ja työstään ylpeille kiinteistönvälittäjille - sellaisille kuin Jaakon äiti.


Katso myös näitä tuotteita