Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta — Kommentaari

Kanerva, Ari; Kuhanen, Petteri; Ahsanullah, Tarik
Nimeke: Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta — Kommentaari
Tekijät: Kanerva, Ari (Kirjoittaja)
Kuhanen, Petteri (Kirjoittaja)
Ahsanullah, Tarik (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855120
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 99,74 € (90,67 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 103
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 4. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 512
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 33.35 Huoneen- ja maanvuokralainsäädäntö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vuokraus, asunnot, huoneistot, vuokra-asunnot, vuokrasopimukset, huoneenvuokra, lainsäädäntö
Asunnon vuokrausta sääntelee Suomessa laki asuinhuoneiston vuokrauksesta (481/1995). Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta - Kommentaari käy lain läpi kohta kohdalta, selittäen ja kommentoiden. Kirja selvittää, mitä laki määrää muun muassa asuinhuoneiston vuokrasopimuksen sisällöstä, vuokralaisen ja vuokranantajan oikeuksista sekä velvollisuuksista, huoneiston käytöstä ja hoidosta, kunnossapito- ja muutostöistä, vuokrasta ja sen maksusta, vuokrasopimuksen irtisanomisesta ja purkamisesta sekä asuinhuoneiston ali- ja jälleenvuokrauksesta.

Säännösten käytännön tulkintaa havainnollistetaan korkeimmasta oikeudesta ja hovioikeuksista poimitun oikeustapausaineiston avulla.
Tähän kirjan 4., uudistettuun painokseen on lisätty merkittävästi tuoretta hovioikeuksien ja korkeimman oikeuden oikeuskäytäntöä. Kirjassa on huomioitu luonnollisesti kaikki lakimuutokset, ja sitä on täydennetty uusilla oikeuskäytäntöön sekä yleiseen vuokrauskäytäntöön perustuvilla tulkinnoilla ja kannanotoilla.

Kirjan ovat kirjoittaneet asianajaja, OTK Ari Kanerva ja asianajaja, OTL Petteri Kuhanen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä sekä päälakimies, OTM Tarik Ahsanullah Suomen Vuokranantajat ry:stä.


Katso myös näitä tuotteita