Korjaustöiden laatu 2011

Palomäki, Jenni; Olenius, Auli; Nissinen, Sampsa
Nimeke: Korjaustöiden laatu 2011
Tekijät: Palomäki, Jenni (Kirjoittaja)
Olenius, Auli (Kirjoittaja)
Nissinen, Sampsa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516829688
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 48,40 € (44,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 682-968-8
Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Ratu
Painos: 2. painos, 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 215
Tuoteryhmät: RATU, talonrakennusurakointi, kustannuslaskenta
Kirjastoluokka: 66.4 Rakennuksen kunnossapito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: talonrakennus, korjausrakentaminen, rakennustyöt, laatu, laadunvalvonta
Tämä kirja kertoo, mitkä ovat korjausrakentamisen laatuvaatimukset ja miten uudisrakentamisen määräyksiä voidaan soveltaa korjauskohteessa.

Korjaustöiden laatu -kirja on tarkoitettu rakennusliikkeille korjaustyömaan suunnitteluun, laadunvarmistukseen ja tuotannon ohjaukseen. Se sopii myös isännöitsijöille kiinteistöjen korjaushankkeiden laadunohjaukseen. Kirja kokoaa hankkeen suunnitteluvaiheessa tarvittavat korjausrakentamisen yleiset laatuvaatimukset uudisrakentamisen laatuvaatimuksia soveltaen. Se esittää yhdenmukaisesti yleisimpien korjaustyökokonaisuuksien laadunvarmistustoimet.

Kirjan painopiste on korjaustyömaan laadun varmistamisessa, tehtävien yhteensovittamisessa ja asetettujen vaatimusten täyttämisessä.

Lähtökohtana on, että tarvittavat selvitykset ja korjauspäätös on tehty sekä rakennustekniset suunnitelmat on laadittu. Suunnittelun ja rakentamisen vuorovaikutus on kuitenkin korjausrakentamisessa erityisen tärkeää; siksi kirjaan on koottu korjaushankkeen rakennusselostuksessa esitettävät asiat, ohjeet ja hyvän rakennustavan mukaiset käytännöt.

Korjaustöiden laatu 2011 -kirja on tehty yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa. Se auttaa tunnistamaan ja ehkäisemään korjausrakentamisen ongelmia hanketta suunniteltaessa ja korjaustyötä toteutettaessa. Tehtävien tarkistuslistat selkeyttävät vastuunjakoa ja toimivat samalla kohteen laatudokumentteina.


Katso myös näitä tuotteita