Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet

Saavalainen, Mika
Nimeke: Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet
Tekijät: Saavalainen, Mika (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855762
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 49,37 € 39,50 € (35,91 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 528
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 3. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 194
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Lahja valmistuvalle 2024
Kirjastoluokka: 37.5 Asuntopolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kiinteistönvälitys, asunnonvälitys, myyntityö, asiakaspalvelu, asunnot, kiinteistöt, myynti, kiinteistönvälittäjät
Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet on opas työtapoihin ja asenteisiin, joilla menestyt kiinteistönvälittäjänä ja tavoitat päämääräsi niin inhimillisin kuin rahallisin mittarein mitattuna.

Saat kirjasta runsaasti kirjoittajan omalla urallaan hyviksi ja toimiviksi havaitsemia ohjeita, toimintatapoja ja ajatusmalleja, jotka voit vapaasti omaksua. Ohjeiden avulla kehität itseäsi sekä osaamistasi tietoisesti ja oikeaan suuntaan. Kapuaminen huipulle ei ole helppoa, mutta jokaisen välittäjän tulisi silti sinne pyrkiä. Jos olet aloittanut kiipeämisen vuorelle, eikö tuntuisi kummalliselta jäädä puoliväliin rinnettä? Aloita oma matkasi huipulle jo tänään!

Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet sopii jokaiselle kiinteistönvälittäjälle apuvälineeksi oman työn kehittämiseen.

Kirjan on kirjoittanut YKV, FM Mika Saavalainen, joka on pitkän linjan kiinteistönvälittäjä lähes 30 vuoden kokemuksellaan. Suuren osan työhistoriastaan Saavalainen on toiminut yrittäjänä; hän työskentelee yrityksensä Kiinteistötoimisto Sky Oy:n kautta tonttien, uudiskohteiden ja käytettyjen asuntojen markkinoilla Uudellamaalla. Saavalaisen oma menestyksen salaisuus on laaja-alainen kokemus rakentamisesta, valmistalojen myynnistä ja välitystyöstä.


Katso myös näitä tuotteita