Kiertotalous rakennetussa ympäristössä

Huttunen, Eeva
Nimeke: Kiertotalous rakennetussa ympäristössä
Tekijät: Huttunen, Eeva (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789522673862
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 82,50 € (75,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 1. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Ympäristö, ekologia
Rakennusmateriaalit
Rakenne- ja rakennussuunnittelu
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakennusaineet, kiertotalous, kierrätys, rakennettu ympäristö, rakentaminen, korjausrakentaminen, ekologinen kestävyys, elinkaariarviointi, hiilijalanjälki, hiilineutraalius, hiilinielut, ekologinen rakentaminen, muunneltavuus, rakennusperintö
E-kirja, 2021
PDF
86,90 €

Kiertotaloudesta puhuvat nyt kaikki, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa rakennusalalla? Kiertotalous rakennetussa ympäristössä kokoaa yksien kansien väliin tämänhetkistä tutkimus- ja kokemustietoa rakentamisen kiertotaloudesta.

Siirtyminen kiertotalouteen vaatii eri alojen osaamisen hyödyntämistä ja kykyä tehdä ennakkoluulottomasti yhteistyötä. Kokeneen asiantuntijajoukon kirjoitukset avaavat kokonaiskuvaa siitä, miten rakennuksia on mahdollista suunnitella, rakentaa ja ylläpitää kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Mukana on innostavia esimerkkejä kiertotalouden kannalta toimivista ratkaisuista Suomessa ja maailmalla, nykyhetkessä ja historiassa.
Kirja on suunnattu rakennusalan ammattilaisille: suunnittelijoille, kiinteistönomistajille, rakennus- ja purkuliikkeille, viranomaisille sekä alan opiskelijoille.

Eeva Huttunen on ympäristöalan ammattilainen (FM), joka on työskennellyt mm. ympäristöministeriössä kestävän rakentamisen asiantuntijana.


Katso myös näitä tuotteita