Julkisten hankintojen kehittämismalli — tuottavuuden parantaminen TUKEFIN-menetelmällä

Nimeke: Julkisten hankintojen kehittämismalli — tuottavuuden parantaminen TUKEFIN-menetelmällä
Tuotetunnus: 9789517585187
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 51,00 € (46,36 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: RIL 256-2010
Kustantaja: RIL
Sarja: RIL 256
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 75
Tuoteryhmät: RIL-kirjat
Kirjastoluokka: K36.5 Julkinen talous. Finanssioppi
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: julkiset hankinnat, kehittäminen, tuottavuus, tehokkuus, rakennusala, rakentaminen, hankinta
Julkisten hankintojen kehittämiseen tarkoitettu työkirja, jossa kuvataan TUKEFIN-konseptin toteutus ja esitetään sen avulla saavutettuja hyötyjä. TUKEFIN-konseptia on mahdollista hyödyntää oman organisaation kehittämisessä ja käytännön työssä tuottavuuden parantamiseksi. Julkaisussa esitetyt Case-tapaukset keskittyvät infra-alan projekteihin. Teos ilmestyy RILin sinisessä Muut julkaisut -julkaisu sarjassa.

TUKEFIN-kehittämiskonseptia soveltamalla kyetään konkreettisesti parantamaan tuottavuutta omassa organisaatiossa ja siinä toimittajamarkkinassa, josta se palveluitaan hankkii ja yhteistyötä tekee. Konseptin avulla pystytään kokoamaan ja kanavoimaan henkilöstön, palveluntuottajien ja asiakkaiden luovuutta, osaamista ja muita resursseja taloudellista hyötyä ja tuottavuutta edistäviksi ratkaisuiksi, innovaatioiksi. Konsepti on testattu käytännön toiminnassa ja saavutetut tulokset osoittavat, että sitä käyttämällä tuottavuus paranee.

Useimmat kirjassa esitetyt Case-tapaukset liittyvät infra-alalla vuosina 2008-2009 toteutettuun TUKEFIN-ryhmähankkeeseen. Hankkeessa oli mukana yhteensä 24 julkisyhteisöä ja rakennusalan yritystä. Hankkeeseen osallistuneiden ihmisten määrä oli noin 100.

Kirja on tarkoitettu kuntien ja valtion organisaatioiden ja yritysten johtamis- ja kehittämisvastuussa oleville henkilöille, erityisesti hankinnoista ja palvelutuotannosta vastaaville. Julkaisun kehittämismalli sopii myös hyvin rakennushankkeiden projektinhallintaan ja tarjoaa tärkeää informaatiota julkisille tahoille palvelujaan tarjoaville yrityksille.


Katso myös näitä tuotteita