Infrarakentajan ympäristöopas

Olin, Tiina
Nimeke: Infrarakentajan ympäristöopas
Tekijät: Olin, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522691408
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 50,60 € (46,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 584
Kustantaja: Suomen Rakennusmedia
Sarja:
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 125
Tuoteryhmät: Ympäristö, ekologia
Infra
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: infrarakentaminen, ympäristönsuojelu, ympäristösuunnittelu, jätehuolto, ympäristöluvat, ympäristövahingot, riskienhallinta, ympäristövastuu, yritykset, rakentaminen, infrastruktuurit, lainsäädäntö
Kuinka huolehdit ympäristölainsäädännön velvoitteista ja vältät riskit ja turhat kustannukset?

Infra-alan yrityksen on oltava selvillä toimintansa ympäristövaikutuksista ja ympäristöön liittyvistä velvoitteista. Ympäristövelvoitteiden noudattaminen ja hallinta ovat edellytyksiä yrityksen toiminnalle. Velvoitteiden noudattamatta jättämisestä aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia ja viime kädessä rikosoikeudellinen vastuu. Infra-alan yrityksiä koskevat muun muassa ympäristönsuojelu-, jäte-, maa-aines- ja vesilaki.

Kirjassa kerrotaan keskeiset asiat infra-alaa koskevasta lainsäädännöstä sekä yritysten ympäristövastuusta. Lisäksi käydään läpi ympäristövahinkojen ehkäiseminen ja korvaaminen, yrityksen ympäristösuunnitelma ja riskien hallinta sekä ympäristörikkomusten seuraamukset. Lopuksi esitellään ympäristöasioista vastaavat viranomaiset ja heidän tehtävänsä.

Kirjan kirjoittaja toimii INFRA ry:ssä lakimiehenä.


Katso myös näitä tuotteita