Huoneiston hallintaanotto asunto-osakeyhtiössä

Aunola, Essi; Rosén, Aki
Nimeke: Huoneiston hallintaanotto asunto-osakeyhtiössä
Tekijät: Aunola, Essi (Kirjoittaja)
Rosén, Aki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522670588
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 29.11.2013
Hinta: 58,30 € (53,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 280
Tuoteryhmät: Lainsäädäntö, sopimusasiat
Rakennustiedon e-kirjat
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Kovakantinen kirja, 2013

67,10 €

Kirja antaa käytännön ohjeistusta huoneiston hallintaanoton eri vaiheisiin. Monet hallintaan ottamista koskevat säännökset ovat osoittautuneet tulkinnanvaraisiksi ja käytännön tilanteisiin vaikeasti sovellettaviksi. Kirjassa selvitetään runsaiden esimerkkien avulla, miten hallintaanottomenettelyssä vältetään virheitä ja ratkaistaan ongelmatilanteita. Erityisen tärkeää on noudattaa muotoseikkoja.

Kirjassa käydään yksityiskohtaisesti läpi hallintaanottomenettelyn vaiheet alkaen perusteiden toteamisesta yhtiön hallintaaikaan ja hallinnan palauttamiseen asti. Asunto- ja kiinteistöasioihin erikoistuneina lakimiehinä Essi Aunola ja Aki Rosen ovat sisällyttäneet kirjaan runsaasti oikeustapausselostuksia ja niiden juridista pohdintaa.

Kirja on tarkoitettu ammatti-isännöitsijöiden sekä asianajajien ja muiden lakimiesten tehokkaaksi työkaluksi. Kirjan liitteinä on hyödyllisiä asiakirjamalleja mm. hallituksen antamasta varoituksesta, haastemiehelle lähetettävistä tiedoksiantopyynnöistä sekä hallituksen ja yhtiökokouksen pöytäkirjoista.


Katso myös näitä tuotteita