Golfkentänhoito e-kirja

Innanen, Saila; Kahri, Aleksi; Koivusalo, Jari; Koskela, Antti; Kristiansson, Pasi; Lehto, Janne; Lundmark, Staffan; Mäkelä, Kasper; Rantanen, Eetu; Viluksela, Pentti
Nimeke: Golfkentänhoito e-kirja
Tekijät: Innanen, Saila (Kirjoittaja)
Kahri, Aleksi (Kirjoittaja)
Koivusalo, Jari (Kirjoittaja)
Koskela, Antti (Kirjoittaja)
Kristiansson, Pasi (Kirjoittaja)
Lehto, Janne (Kirjoittaja)
Lundmark, Staffan (Kirjoittaja)
Mäkelä, Kasper (Kirjoittaja)
Rantanen, Eetu (Kirjoittaja)
Viluksela, Pentti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522674845
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Tulossa 28.6.2024
Ilmestymispäivä: 28.6.2024
Hinta: 60,50 € (55,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkajulkaisu 118
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Infra
Oppikirjat
Kirjastoluokka: 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit
Pehmeäkantinen kirja, 2024

48,40 €

Kirja ilmestyy kesäkuun lopulla.

Vastuullinen golfkentänhoito tukee ympäristöystävällistä toimintaa ja edistää luonnon monimuotoisuutta. Golfkentänhoito-oppaassa on keskeistä sitoutuminen ympäristövastuullisuuteen ja kestävään toimintaan. Kirjassa korostetaan ympäristön huomioimista kaikissa päätöksissä ja toimenpiteissä. Ilmiöitä sekä syy-seuraussuhteiden taustoja avataan teoriaan ja kattavaan tutkimustietoon nojaten. Monipuoliset ohjeistukset auttavat golfkentänhoitajia ymmärtämään, miten he voivat optimoida toimintansa ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Teos tarjoaa käytännön vinkkejä ja strategioita, joiden avulla golfkenttä voidaan pitää upeassa kunnossa ympäristövaikutukset minimoiden.

Golfkenttien vedenhallintaan on kiinnitetty erityistä huomiota, koska vedenhallinta on olennainen osa kestävän golfkentänhoidon strategiaa. Oppaassa käsitellään myös golfkentän olosuhteiden säätelyä, veden merkitystä golfkentän ja heinäkasvien biologisiin prosesseihin, kuidunhallintaa sekä laadukkaiden pelipintojen tuottamista ja tuholaisten torjuntaa.

Kirjan avulla edistetään kestävää ja vastuullista golfkentänhoitoa ja varmistetaan kentän loistava kunto myös tuleville sukupolville. Opas on erinomainen käsikirja golfkentänhoidon ammattilaisten ja alaa opiskelevien tarpeisiin.

Kirja ilmestyy myös painettuna.


Katso myös näitä tuotteita