by 64 Tuulettuvat julkisivut 2021

Nimeke: by 64 Tuulettuvat julkisivut 2021
Tuotetunnus: 9789527314111
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.12.2021
Hinta: 82,50 € (75,00 € alv 0 %)

Kustantaja: BY-Koulutus
Sarja: by 64
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 141
Tuoteryhmät: by-kirjat
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: julkisivut, rakennusaineet, materiaalit, rakennustekniikka, ilmanvaihto, ilmanpitävyys, saumat ja liitokset, rakenteet (rakentaminen), rakennesuunnittelu, talonrakennus, uudisrakentaminen, korjausrakentaminen, lämmöneristys, laadunvalvonta, työmaat
Ilmastonmuutoksen on ennustettu tulevaisuudessa kasvattavan julkisivuun kohdistuvaa säärasitusta, minkä johdosta julkisivurakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen tulee kiinnittää aiempaa enemmän huomiota. Samalla pitkäikäisten, luonnon rasituksia kestävien ja arvonsa säilyttävien julkisivujen merkitys korostuu entisestään.

Tähän ohjeeseen on kerätty tuulettuvia julkisivurakenteita koskevat hyvän rakentamistavan mukaiset suunnittelu- ja toteutusohjeet rakennushankkeen eri vaiheisiin sekä uudis- että korjausrakentamista silmällä pitäen. Ohje on suunnattu kaikille tuulettuvien julkisivurakenteiden parissa toimiville: arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille, työmaatoteutuksesta vastaaville sekä kiinteistön ylläpitäjille ja omistajille.

Kirjan 2. painos on päivitetty vastaamaan nykyistä lainsäädäntöä ja lisääntynyttä suunnitteluosaamista


Katso myös näitä tuotteita