Asuntokaupan asiakaspalvelu — Uuden välittäjän opas

Loikkanen, Terhi
Nimeke: Asuntokaupan asiakaspalvelu — Uuden välittäjän opas
Tekijät: Loikkanen, Terhi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855076
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tilaustuote toimitetaan myöhemmin
Hinta: 35,26 € (32,05 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 610
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 80
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 37.5 Asuntopolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kiinteistönvälitys, asunnonvälitys, asuntokauppa, asiakaslähtöisyys, asiakaspalvelu, kiinteistönvälittäjät, toimeksianto, myynti, asunnot, markkinointi, esittelyt, hinnoittelu
Asuntokaupan asiakaspalvelu - uuden välittäjän opas auttaa sinua kehittymään menestyväksi kiinteistönvälittäjäksi ja erottumaan eduksesi muista välittäjistä.

Kirja kertoo, mitä kiinteistönvälittäjän työhön kuuluu ja miten työhön olennaisena osana liittyviä asiakaspalvelutaitoja voi oppia ja kehittää. Kirjassa käydään läpi asiakaspalvelun näkökulmasta muun muassa asiakastapaamisten hoitaminen, asunnon hinnan arvioiminen, toimeksiantosopimuksen tekeminen, asuntoesittelyn järjestäminen sekä kaupantekotilanne.

Kirja sopii perehdytysmateriaaliksi kiinteistönvälittäjän työstä kiinnostuneelle sekä apuvälineeksi kiinteistönvälittäjälle oman työn kehittämiseen.

Kirjan on kirjoittanut LKV, YKV Terhi Loikkanen, jolla on vuosikymmenien kokemus menestyksekkäästä asuntokaupasta. Hän on myös suosittu kiinteistönvälitysalan kouluttaja.


Katso myös näitä tuotteita