Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo

Nimeke: Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo
Tuotetunnus: 9789516854666
Tuotemuoto: Lehti, vihko, moniste
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,09 € (10,99 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 310
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 18. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 23
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 33.364 Yhtiölainsäädäntö
Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo auttaa taloyhtiöiden hallituksia arvioimaan oman taloyhtiön palvelutarpeita, laatimaan tarjouspyyntöihin liitettävät palvelukuvaukset sekä solmimaan omalle taloyhtiölle parhaiten soveltuvan isännöintisopimuksen.

Isännöintitehtäväluettelo koostuu tehtäväluettelosta ja sen selitysosasta. Tehtävät on jaettu aiheenmukaisiin lukuihin. Selitysosassa kerrotaan tarkemmin kustakin tehtävästä ja siitä, miten työt voidaan järjestää.

Isännöintitehtäväluettelossa isännöintitehtävät on esimerkinomaisesti jaettu kiinteään palkkioon sisältyviin ja erillispalkkioon oikeuttaviin tehtäviin. Kyse on mallista, joka ei millään tavalla sido taloyhtiöitä. Siksi luettelossa on kunkin tehtävän kohdalla mahdollisuus valita, haluaako tehtävän sisällyttää sopimukseen ja millä palkkioperusteella.

Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelon liitteenä ovat Isännöintipalvelujen yleiset sopimusehdot (ISE 2007) sekä isännöinnin eettiset ohjeet.

Asunto-osakeyhtiön isännöintitehtäväluettelo on laadittu Kiinteistöliitosta ja sen jäsenyhdistyksistä kootussa työryhmässä.


Katso myös näitä tuotteita