Asunto-osakeyhtiölaki — Kommentaari : Osat 1 ja 2

Furuhjelm, Marina; Kanerva, Rasmus; Kuhanen, Petteri; Rosén, Aki
Nimeke: Asunto-osakeyhtiölaki — Kommentaari : Osat 1 ja 2
Tekijät: Furuhjelm, Marina (Kirjoittaja)
Kanerva, Rasmus (Kirjoittaja)
Kuhanen, Petteri (Kirjoittaja)
Rosén, Aki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516856097
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.6.2023
Hinta: 160,19 € (145,63 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 260
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 5. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 1344
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 33.364 Yhtiölainsäädäntö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: asunto-osakeyhtiölaki, asunto-osakeyhtiöt, lainsäädäntö, yhtiöoikeus, osakeyhtiöt
Lähes puolet suomalaisista asuu asunto-osakeyhtiöissä, ja niiden toimintaa säätelevä asunto-osakeyhtiölaki (1599/2009) on merkittävin asumiseen liittyvä laki maassamme.

Asunto-osakeyhtiölaki - Kommentaari käy läpi asunto-osakeyhtiölain nykysisällön pykälä pykälältä, selittäen ja kommentoiden. Käytännönläheinen teos pureutuu erityisen tarkasti asunto-osakeyhtiön jokapäiväisen toiminnan kannalta tärkeisiin säännöksiin.

Tässä teoksen 5. painoksessa on huomioitu kaikki viime vuosien lakimuutokset, jotka koskevat muun muassa yhtiökokousten järjestämistä hybridi- ja etäkokouksina, huoneistotietojärjestelmän toista vaihetta sekä energiatehokkaan ja esteettömän asumisen edistämistä. Niin ikään mukana ovat kaikki uudet, lain tulkinnan kannalta olennaiset tuomioistuinratkaisut. Teoksessa on huomioitu myös muutokset muussa lainsäädännössä, alan suosituksissa sekä oikeuskirjallisuuden kannanotoissa.

Teos sopii työvälineeksi erityisesti kiinteistöalan juristeille, isännöitsijöille ja talousammattilaisille sekä asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsenille.

Teoksen ovat kirjoittaneet asianajaja, OTM Marina Furuhjelm, asianajaja, OTM Rasmus Kanerva, VT, OTL Petteri Kuhanen ja asianajaja, VT, OTM Aki Rosen Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy:stä.


Katso myös näitä tuotteita