Uusiutuvien lähienergioiden käyttö rakennuksissa

Nimeke: Uusiutuvien lähienergioiden käyttö rakennuksissa
Tuotetunnus: 9789517585842
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 86,00 € (78,18 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: RIL 265-2014
Kustantaja: RIL
Sarja: RIL 265
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: RIL-kirjat
Kirjastoluokka: K66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: energia, rakennukset, uusiutuvat energialähteet, energiantuotanto, energiatodistukset, aurinkoenergia, bioenergia, lämpöpumput, maalämpö, tuulienergia, vesivoima
Kerros- ja rivitalot, toimisto- ja liikerakennukset

Ohjeen tarkoituksena on esittää uusiutuvien lähienergialähteiden hyödyntämisratkaisuja asuin- (kerros/rivitalo), toimisto- ja liikerakennuksille perustuen sekä rakennuskohtaiseen energiatuotantoon että lähialueen energiatuotannon palveluihin.

Lähienergiaratkaisujen lisäksi kuvataan niiden käyttöönottoon ja hyödyntämiseen liittyvää suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitoprosessia. Ohjeessa käsitellään uusiutuvien lähienergiaratkaisujen käyttöä sekä uudisrakentamisessa että olemassa olevassa rakennuskannassa.

Ohjeen käyttäjät

Julkaisun kohderyhmänä ovat ensisijaisesti alan ammattilaiset kuten rakennuttajat, suunnittelijat (energia-asiantuntijat, arkkitehdit ja tekniset suunnittelijat), toteuttajat, laitetoimittajat, isännöitsijät sekä valvonta- ja kaavoitusviranomaiset. Ohjeen sisällöstä hyötyvät myös ei-ammattilaiset, kuten taloyhtiöiden hallitukset ja omistajat.


Katso myös näitä tuotteita