Talonrakennushankkeen tuotannonhallinta

Junnonen, Juha-Matti
Nimeke: Talonrakennushankkeen tuotannonhallinta
Tekijät: Junnonen, Juha-Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522674067
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.3.2022
Hinta: 66,00 € (60,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2. painos,
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 86
Tuoteryhmät: Uutta
RATU, talonrakennusurakointi, kustannuslaskenta
Oppikirjat
Kirjastoluokka: 66.3 Talonrakennus
Kouluaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
Rakennushankkeen tuotannonhallinnan avulla varmistetaan, että hanke toteutuu asetettujen tavoitteiden ja vaatimusten mukaisesti. Tässä kirjassa kerrotaan rakennustyömaan tuotannonhallinnan perusteet. Kirjassa käsitellään erityisesti tuotannon suunnittelua, valvontaa ja ohjausta, jotka ovat tuotannonhallinnan keskeisiä tekijöitä.
Kirjan kirjoittaja Juha-Matti Junnonen toimii projektipäällikkönä Tampereen yliopiston rakennustekniikan yksikössä. Hän on tutkinut ja opettanut muun muassa rakennustuotannon ohjausjärjestelmiä.
Kirjan 2. painokseen on tehty muutoksia ja lisäyksiä saadun palautteen ja muuttuneiden säädösten, ohjeiden sekä RT-ohjetiedostojen perusteella. Lisäksi kirjan luettavuutta on parannettu. Kirja on taitettu vaakaan luettavuuden helpottamiseksi.
Kirja sopii oppikirjaksi ammattikorkeakouluihin ja teknillisiin yliopistoihin sekä käsikirjaksi työmaille. Opiskelijoille ja oppilaitoksille 40 %:n alennus normaalihinnasta, eli hintaan 39,60 € (sis. alv 10 %) + toimituskulut. Saat alennuskoodin osoitteesta asiakaspalvelu@rakennustieto.fi (viesti oppilaitoksen s-postista).


Katso myös näitä tuotteita