Projektinjohtorakentaminen ja muita palvelumuotoja

Kiiras, Juhani; Peltonen, Tommi
Nimeke: Projektinjohtorakentaminen ja muita palvelumuotoja
Tekijät: Kiiras, Juhani (Kirjoittaja)
Peltonen, Tommi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522672872
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.1.2019
Hinta: 100,10 € (91,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 312
Tuoteryhmät: RATU, talonrakennusurakointi, kustannuslaskenta
Oppikirjat
Rakennustiedon e-kirjat
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Projektinjohtorakentamisessa projektinjohtototeuttaja johtaa rakennushanketta yhteistyössä tilaajan kanssa. Toteutussuunnittelu, hankinnat ja rakentaminen voidaan limittää jakamalla rakennustyö useisiin eri hankintoihin, jotka kilpailutetaan suunnittelun etenemisen myötä.

Kirja jakautuu neljään osioon. Ensimmäisessä osassa kerrotaan projektinjohtorakentamisen ominaisuuksista, muodoista ja soveltuvista käyttökohteista. Toisessa keskitytään sopimuskäytäntöihin, tarjousten hankintaan ja kumppanien valintaan. Kolmas osa perehdyttää projektin, suunnittelun ja hankintojen johtamiseen. Viimeisessä osassa käsitellään riskienhallintaa ja yhteisvastuumuotoja, kuten projektiallianssia sen ominaispiirteineen. Useimpia kirjan osioita voi hyödyntää myös muissa toteutusmuodoissa.

Kirjan liitteinä ovat seuraavat RT-ohjekortit: Projektinjohtourakkasopimuksen laatiminen tavoite- ja kattohinnalla, Projektinjohtourakan tehtäväluettelo sekä Projektinjohtototeutuksen riskienhallinnan ohjekortit.

Kokenut kirjoittajaryhmä on koostanut vuosien kehitystyön tulokset ja käytännön havainnot perusteelliseksi projektinjohtorakentamisen oppi- ja käsikirjaksi.


Katso myös näitä tuotteita