Leikkikenttävälineiden putoamisalustamateriaalien valintaopas — Nro 116

Jäniskangas, Tapani
Nimeke: Leikkikenttävälineiden putoamisalustamateriaalien valintaopas — Nro 116
Tekijät: Jäniskangas, Tapani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522673763
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.9.2020
Hinta: 58,30 € (53,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Liikuntapaikkajulkaisu 116
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Korjausrakentaminen, talotekniikka, kiinteistönhoito
Rakennustiedon e-kirjat
Kirjastoluokka: 66.35 Rakennusten erillistilat
Pehmeäkantinen kirja, 2020

55,00 €

Kuluttajaturvallisuuslain mukaan leikkikentän on oltava turvallinen kaikille sen käyttäjille. Iskua vaimentavaksi turva-alustaksi soveltuvat erityyppiset materiaalit, kuten hiekka, sora, hake, kaarna, kumilaatat, valettu kumialusta ja hiekkatekonurmi. Putoamisalustan säännöllisellä hoidolla ja kunnossapidolla pidennetään sen käyttöikää sekä varmistutaan sen turvallisuudesta ja toimivuudesta koko leikkipaikan elinkaaren ajan.

Leikkikenttävälineiden putoamisalustamateriaalien valintaoppaassa kerrotaan mihin asioihin on erityisesti kiinnitettävä huomiota putoamisalustoja valittaessa, suunniteltaessa, rakennettaessa ja hoidettaessa. Oppaassa käsitellään erityyppisten putoamisalustojen ominaisuuksia, laatuvaatimuksia ja turvallisuutta erityisesti iskunvaimennuksen osalta. Oppaassa vertaillaan erilaisia putoamisalustoja, kerrotaan iskunvaimennuksen testausmenetelmästä ja leikkipaikkojen turvallisuutta varmistavista ohjauskeinoista.

Leikkikenttävälineiden putoamisalustamateriaalien valintaopas on hyödyllinen leikkipaikkojen suunnittelijoille, rakennuttajille, tarkastajille, ylläpitäjille, omistajille sekä putoamisalustojen käytöstä ja kunnosta vastaaville.


Katso myös näitä tuotteita