Infrahankkeen tuotannonhallinta

Lindholm, Mika; Junnonen, Juha-Matti
Nimeke: Infrahankkeen tuotannonhallinta
Tekijät: Lindholm, Mika (Kirjoittaja)
Junnonen, Juha-Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522690654
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 52,80 € (48,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 520
Kustantaja: Suomen Rakennusmedia
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 156
Tuoteryhmät: Infra
Oppikirjat
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: infrastruktuurit, rakentaminen, projektit, hankesuunnittelu, tuotannonohjaus, tuotannonsuunnittelu, valvonta
Infrahankkeet ovat yleensä suuria, kalliita, pitkäkestoisia ja usein monimutkaisia. Niiden onnistunut läpivienti vaatii usean osa-alueen onnistumista.

Tässä kirjassa on esitetty tärkeimmät infrahankkeen tuotannonhallintaan vaikuttavat osa-alueet, menetelmät ja käytännöt. Kirjassa käydään läpi hankkeen tuotannonsuunnittelu sekä ajan-, kustannusten, laadun- ja hankintojen hallinta. Epävarmuuden, viestinnän ja työturvallisuuden hallinnalla on omat lukunsa. Lisäksi kirjassa kerrotaan perusasiat infrahankkeen valvonnasta ja ohjauksesta.

Kirja sopii oppikirjaksi ammattikorkeakouluihin ja teknillisiin yliopistoihin. Lisäksi se on oiva käsikirja kaikille infra-alan urakoitsijoille, tilaajille ja hankkeista kiinnostuneille sidosryhmille.

TkL Mika Lindholm toimii rakentamistalouden yliopettajana Metropolia ammattikorkeakoulussa. Hän on tutkinut, kehittänyt ja opettanut laajasti infrahankkeiden taloutta ja tuotantotaloutta myös Teknillisessä korkeakoulussa ja Aalto-yliopistossa. TkL Juha-Matti Junnonen toimii tutkimuspäällikkönä Aalto-yliopiston Rakennustekniikan laitoksella. Hänen tutkimus- ja opetusalueeseen kuuluu mm. talonrakennus- ja infrahankkeiden tuotannonhallinta.


Katso myös näitä tuotteita