Infra 2015 CAD-kuvatasojärjestelmä

Nimeke: Infra 2015 CAD-kuvatasojärjestelmä
Tuotetunnus: 9789522670922
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 7.4.2015
Hinta: 40,70 € (37,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Infra nimikkeistö
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 20
Tuoteryhmät: Infra
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
TK279 Infra-nimikkeistötoimikunta ja sen tilaajaorganisaatiot ovat laatineet tämän CAD-tasojärjestelmäohjeen päivitysversion. Ohje perustuu Infra 2015 rakennusosa- ja hankenimikkeistöön niiltä osin kuin tasot vastaavat rakennusosia ja se on päivitetty vastaamaan tehtyjä nimikkeistömuutoksia (pvm 01.12.2014).

Julkaisussa määritellään infrahankkeiden CAD-suunnitelmissa käytettävä tasorakenne, ja se käsittää vain tasokuvat (suunnitelmakartat ja leikkauspiirustukset). Kuvatasot ovat osa koko hankkeen tiedon hallintaa ja siten kuvatasojärjestelmän käytön periaatteet tulee sopia aina hankekohtaisesti. Kullekin rakennusosalle eli tasolle on määritetty ylätaso, jolle käytetty tasorakenne voidaan tarvittaessa supistaa suunnitelman laajuuden tai tarkkuuden niin edellyttäessä.

Ohjeessa on pyritty yksinkertaistamaan järjestelmän käyttöä siten, että soveltamista tarvitaan mahdollisimman vähän ja kaikki käyttäjät pystyvät hyödyntämään valmista template-tiedostoa. Tiedosto on saatavissa osoitteessa: http://www.rakennustieto.fi - Tietotuotteet - Nimikkeistöt - Infra-nimikkeistöjärjestelmä.
Julkaisu sisältyy Infra -Net -palveluun.


Katso myös näitä tuotteita