Vesiretkeilyreitit — suunnittelu ja rakentaminen

Karttunen, Pertti
Nimeke: Vesiretkeilyreitit — suunnittelu ja rakentaminen
Tekijät: Karttunen, Pertti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522670335
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,90 € (39,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 267-033-5
Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Liikuntapaikkajulkaisu / Opetus- ja kulttuuriministeriö
Painos: 1. painos, 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 71
Tuoteryhmät: Infra
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: liikuntapaikat, suunnittelu, rakentaminen, veneily, soutu, melonta, reitit, melontaretkeily, retkeilyreitit, ulkoilureitit, vesialueet
Suomen lukuisat ja monipuoliset vesistöt ovat tärkeä toimintaympäristö sekä hyöty- että kuntoliikunnalle ja virkistäytymiselle. Vesistöt ovat myös Suomen matkailun keskeinen vetovoimatekijä, joten jatkuvasti kasvava matkailuala voi hyödyntää niitä entistä huomattavasti enemmän. Harrastaja- ja matkailijamäärien kasvattamiseksi tarvitaan lisää monipuolisia vesiretkeilyreittejä oheispalveluineen.

Monikäyttöisten vesiretkeilyreittien suunnittelu edellyttää tietoa eri lajien tarpeista ja vaatimuksista. Oppaan avulla voidaan suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää sekä uusia että jo olemassa olevia vesiretkeilyreittejä. Suunnittelussa otetaan huomioon alueiden kulttuuri, luonto, historia, reittien ympärivuotinen käyttö, turvallisuus sekä reittien muunneltavuus eri lajeille ja kohderyhmille sopiviksi. Opas käsittelee laajasti eri vesiretkeilylajeja painottuen kuitenkin omaa lihasvoimaa hyödyntävään liikkumiseen.


Katso myös näitä tuotteita