Urheilunurmikoiden perustaminen ja hoito

Laukkanen, Kristiina; Walden, Harri
Nimeke: Urheilunurmikoiden perustaminen ja hoito
Tekijät: Laukkanen, Kristiina (Kirjoittaja)
Walden, Harri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516828858
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 49,50 € (45,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 682-885-8
Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Liikuntapaikkajulkaisu 96
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: Infra
Oppikirjat
Kirjastoluokka: 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: nurmikot, urheilukentät, golfkentät, perustaminen, istutus (kasvit), hoito, viherrakentaminen, liikunta-alueet, vihersuunnittelu
Korkealaatuisten jalkapallo-, yleisurheilu- ja golfkenttien rakentaminen ja ylläpito on Suomen ilmastossa vaativaa. Nurmialueiden rakentajilla ja kenttien hoitajilla on haastava tehtävä vastata käyttäjien erilaisiin tarpeisiin.

Urheilunurmikoiden perustaminen ja hoito -käsikirja on koottu alan johtavien suomalaisten asiantuntijoiden yhteistyönä. Siinä esitetään kattavasti kenttien suunnittelu, rakentaminen ja peruskorjaaminen. Siinä käydään yksityiskohtaisesti läpi urheilunurmikoiden heinälajit sekä kastelu-, kuivatus-, lannoitus- ja maanparannustyöt.

Keskeisin ja laajin osa kirjan sisältöä on nurmikoiden hoitotyöt. Niitä ovat mm. leikkaaminen, kylvöt, ilmastukset sekä kasvin- ja ympäristönsuojelu. Kirjassa esitellään myös erilaisia nurmikoiden hoitokoneita sekä käydään läpi kentänhoidon suunnittelu ja budjetointi.

Tämä käsikirja on tarkoitettu urheilunurmikoiden suunnittelijoille, tekijöille sekä hoidosta ja kunnossapidosta vastaaville. Se sopii hyvin myös oppi- ja kurssikirjaksi.


Katso myös näitä tuotteita