Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suositus

; ; ;
Nimeke: Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suositus
Tekijät: (Kirjoittaja)
(Kirjoittaja)
(Kirjoittaja)
(Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516855472
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 25,19 € (22,90 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 649
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 3. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 128
Tuoteryhmät: Kiinteistömedia Oy
Kirjastoluokka: 33.364 Yhtiölainsäädäntö
YSO asiasanat: asunto-osakeyhtiöt, hallitukset (yhteisöt), hyvä hallinto, tilintarkastus, toiminnantarkastus, isännöinti, isännöitsijät, osakkaat, oikeudet, velvollisuudet
Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suositus antaa käytännönläheiset, lain määräyksiä tukevat ohjeet taloyhtiön toiminnan, hallinnon ja viestinnän järjestämiseen sekä kehittämiseen.
Kokonaisuuteen kuuluu 63 suositusta, jotka koskevat taloyhtiön strategian laadintaa, yhtiökokousta, hallituksen ja isännöinnin toimintaa, riskienhallintaa, tilintarkastusta ja toiminnantarkastusta, osakas- ja asukasviestintää sekä osakkaan oikeuksia ja velvollisuuksia.
Kussakin suosituksessa annetaan selkeät toimintaohjeet sekä kerrotaan, mitä laki mahdollisesti määrää aiheesta. Kirja neuvoo myös, missä järjestyksessä yksittäiset suositukset kannattaa ottaa taloyhtiössä käyttöön.
Taloyhtiön hyvä hallintotapa -suositus on tarkoitettu kaikkien taloyhtiöiden ja niissä toimivien käyttöön. Sen ovat laatineet Suomen Kiinteistöliitto ry, Isännöintiliitto ry ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhteistyössä oikeusministeriön kanssa.


Katso myös näitä tuotteita