Taloyhtiö korjausrakennuttajana

Kulomäki, Juha
Nimeke: Taloyhtiö korjausrakennuttajana
Tekijät: Kulomäki, Juha (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516853263
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tilaustuote toimitetaan myöhemmin
Hinta: 30,23 € (27,48 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 353
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Sarja: Huolto ja tekniikka
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Kiinteistömedia Oy
Kirjastoluokka: 66.4 Rakennuksen kunnossapito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: asunto-osakeyhtiöt, korjausrakentaminen, hankesuunnittelu
Kattava kirja kertoo, miten taloyhtiön korjaushanke (esim. putki- tai julkisivuremontti) viedään läpi taloyhtiön etua ajaen ja miten taloyhtiö voi korjaustöiden tilaajana parhaiten selviytyä ja pitää puolensa.

Kirja toimii taloyhtiön hallituksen oppaana sekä korjaushankkeiden suunnittelussa että hankkeiden toteuttamisessa. Sen opein taloyhtiön hallitus pystyy pätevästi arvioimaan korjaushankkeen etenemistä, laatua ja kustannuksia.

Kirja esittelee etenkin projektinjohdollista näkökulmaa ja hankkeen sisällölllisiä tekijöitä korjausrakentamisessa - näitä ei ole aikaisemmin kirjallisuudessa juuri käsitelty.

Kirja on tarkoitettu palvelemaan ennen kaikkea taloyhtiöiden hallituksia, mutta myös rakennushankkeen muita osapuolia, kuten korjaustoimen suunnittelijoita, valvojia, urakoitsijoita ja rakennushankkeessa mukana olevia konsultteja.

Kirja käy oppi- ja käsikirjaksi projektinjohtajille, suunnittelijoille, valvojille sekä urakoitsijoilla, jotka haluavat paremmin sisäistää taloyhtiön vaatimukset korjaushankkeen tilaajana.


Katso myös näitä tuotteita