Rullalautailualueiden suunittelu ja rakentaminen

Malinen, Tero
Nimeke: Rullalautailualueiden suunittelu ja rakentaminen
Tekijät: Malinen, Tero (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516828766
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € 29,70 € (27,00 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 682-876-6
Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Liikuntapaikkajulkaisu 95
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 64
Tuoteryhmät: Rakenne- ja rakennussuunnittelu
Infra
Kaupunkisuunnittelu ja asuminen
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rullalautailu, liikuntapaikat, liikunta-alueet, suunnittelu, rakentaminen
Rullalautailu on vakiintunut suosituksi harrastukseksi ja siitä on kehittynyt erityispiirteinen nuorisokulttuurin muoto. Harrastajamäärät kasvavat jatkuvasti ja siksi tarvitaan tietoa rullalautailualueiden suunnitteluun ja rakentamiseen.

Tämän oppaan tarkoituksena on edistää rullalautailua harrastavien, alueiden suunnittelijoiden, rakentajien ja rakennuttajien välistä yhteistyötä, jotta alueista saadaan laadukkaita ja rakentamiseen suunnatut resurssit voidaan käyttää tehokkaasti.

Tässä oppaassa esitetään ohjeita toimivan rullalautailualueen rakentamiseen, rakenteiden mitoitukseen, pintamateriaalien valintaan ja niiden käytettävyyteen. Lisäksi esitellään erilaisia rakenne- ja aluetyyppejä sekä eri rakennusmateriaalien ominaisuuksia ja ylläpitovaatimuksia. Mukana on myös turvallisuuteen liittyviä standardeja sekä tietoa vastuista ja vakuutuksista. Lisäksi annetaan ideoita uuden alueen suunnitteluun, oman yhdistyksen perustamiseen, hankkeen toteuttamiseen ja rahoitukseen.

Oppaassa on esimerkkejä sekä sisä- että ulkotiloihin toteutetuista hyvin onnistuneista kohteista ja niiden kustannuksista.

Opas on hyödyllinen perusteos kaikille rullalautailualuehankkeissa mukana oleville, suunnittelijoille, rakentajille, rakennuttajille, alueen hoitoon osallistuville ja rullalautailua harrastaville.


Katso myös näitä tuotteita