Rakentavin terveisin

Kuoppamäki, Erkki
Nimeke: Rakentavin terveisin
Tekijät: Kuoppamäki, Erkki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522670892
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.3.2015
Hinta: 22,00 € (20,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 70
Tuoteryhmät: Muut Rakennustiedon kirjat
Rakennustiedon e-kirjat
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Arkkitehti, TkL Erkki Kuoppamäen työn jäljet näkyvät suunnittelussa ja rakentamisessa. Nyt ne näkyvät myös tässä kirjassa, johon on koottu Suomen Asuntomessujen toimitusjohtajanakin aikanaan toimineen Kuoppamäen asiantuntijoille lähettämiä kirjeitä koskien arkkitehtuuria, rakentamista ja asumista. Kirjan lukija pääsee arvuuttelemaan vastaanottajan kantaa kirjeissä esitettyihin asioihin ja miettimään myös omaa kantaansa niihin.

Oli sitten kyseessä kaupunki- tai maalaismaisema, kerrostalo- tai pientalorakentaminen, uudis- tai korjausrakentaminen, omistus- tai vuokra-asuminen, sähkö- tai öljylämmitys, asuntosuunnittelu tai luonnonsuojelu, EU-direktiivit tai uusi maankäyttö- ja rakennuslaki, Kuoppamäki ei ideoitaan säästele. Hän ottaa yhtä lailla kantaa niin päiväkotien ja väestönsuojien rakentamiseen, Lapin rakentamiseen ja kuntauudistukseen kuin liito-oravien ja viitasammakoiden suojeluun.

Rakentamisen lisäksi pitkän linjan asuntovaikuttaja esittää kehitysideoita myös urheilua koskeviin asioihin. Palloilulajien ystävä heittää nyt pallon lukijoille ja haastaa heidät mukaan jatkojalostamaan asioita eteenpäin.


Katso myös näitä tuotteita