Rakennussopimukset

Liuksiala, Aaro; Stoor, Pia
Nimeke: Rakennussopimukset
Tekijät: Liuksiala, Aaro (Kirjoittaja)
Stoor, Pia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522670700
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 3.3.2014
Hinta: 110,00 € (100,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 662
Tuoteryhmät: Lainsäädäntö, sopimusasiat
Rakennustiedon e-kirjat
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Kovakantinen kirja, 2014

118,00 €

Rakennussopimukset on luotettava, ajantasainen ja käytännönläheinen käsikirja kaikille kiinteistöjen kunnossapidon ja rakentamisen osapuolille. Siinä tarkastellaan rakennusalan sopimusoikeutta monipuolisesti suunnittelun alkamisesta urakoitsijan takuuajan jälkeiseen vastuuseen. Kirja opastaa oikean sopimusvaihtoehdon valinnassa sekä selvittää RT-asiakirjojen tärkeimpien kohtien tulkintoja. YSE 1998 -sopimusehtojen kohdat ja niiden tulkinnat käydään läpi viimeaikaisen oikeuskäytännön valossa sekä selvitetään Konsulttitoiminnan yleisten sopimusehtojen KSE 2013 keskeisimmät määräykset. Kirjassa on otettu huomioon rakennusalan sopimuskäytännössä ja lainsäädännössä vuoden 2014 alkuun mennessä toteutuneet uudistukset.

Yli kaksisataasivuinen liiteosa sisältää rakennusalalla käytettävät yleiset sopimusehdot, RT-sopimusasiakirjojen mallit, kiinteistön teknistä käyttöikää ja kunnossapitojaksoja käsittelevän KH-ohjekortin, asuntokauppalain ja -asetuksen sekä kuluttajasuojalain 9. luvun.

Asianajaja, varatuomari, diplomiekonomi Aaro Liuksiala ja asianajaja, varatuomari Pia Stoor ovat syvällisesti perehtyneet rakennusalan sopimusoikeuteen. Asianajotoimisto Liuksiala & Co Oy:n osakkaina he ovat edustaneet kaikkia rakentamiseen osallistuvia tahoja, kuten sijoittajia, rakennuttajia, tilaajia, suunnittelijoita, urakoitsijoita ja tavarantoimittajia yli tuhannessa oikeudenkäynnissä ja välimiesmenettelyssä.

Saatavana myös painettuna kirjana.


Katso myös näitä tuotteita