LVI-asennuksen esimiestyö ja henkilöstöjohtaminen

Syrjälä, Jari; Mäkinen, Juha-Ville
Nimeke: LVI-asennuksen esimiestyö ja henkilöstöjohtaminen
Tekijät: Syrjälä, Jari (Kirjoittaja)
Mäkinen, Juha-Ville (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789529354269
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 61,60 € (56,00 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 327
Kustantaja: Suomen Rakennusmedia
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 264
Tuoteryhmät: Korjausrakentaminen, talotekniikka, kiinteistönhoito
Talous- ja henkilöstöhallinto, työehtosopimukset
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO asiasanat: LVI-ala, LVI-työt, esimiestyö, johtaminen, henkilöstöjohtaminen, osaaminen, esimiehet, ammatti-identiteetti, itsensä johtaminen, perehdyttäminen, palkanmuodostus, työkyky, työhyvinvointi, työturvallisuus, tasa-arvo, ongelmanratkaisu, edistäminen, tietosuoja, vapaapäivät, työsuhde, viestintä, vuorovaikutus
LVI-asennusliikkeiden menestys markkinoilla perustuu osaaviin, alastaan innostuneisiin ihmisiin. Innostuksen tartuttamiseen ja ylläpitoon tarvitaan hyvää esimiestoimintaa ja johtamista.

Kirjassa kerrotaan elävästi ja käytännönläheisesti LVI-alan esimiestyöstä sekä henkilöstö- ja työsuhdeasioista. Kirjassa esitellään jokapäiväisiä toimenpiteitä, joilla työn tuottavuutta voidaan parantaa. Tekstin lomaan on sijoitettu esimerkkejä työelämän todellisista tilanteista sekä pohdintatehtäviä, joiden kautta lukija voi peilata omaa ja yrityksensä toimintaa.

Kirjoittajat työskentelevät LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n palveluksessa. Jari Syrjälä on liiton toimitusjohtaja ja Juha-Ville Mäkinen asiantuntija.


Katso myös näitä tuotteita