KorjausRYL Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset. Julkisivut

Nimeke: KorjausRYL Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset. Julkisivut
Tuotetunnus: 9789522672360
Tuotemuoto: E-kirja, PDF
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 21.12.2017
Hinta: 259,00 € (235,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: PDF
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 270
Tuoteryhmät: RYL, RT-ohjekortit
Korjausrakentaminen, talotekniikka, kiinteistönhoito
Rakennustiedon e-kirjat
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Kovakantinen kirja , 2017

294,00 €

Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset RYL määrittää rakennusalalla yleisesti tunnustetun hyvän rakennustavan. RYLin keskeisenä tavoitteena on kiinteistö- ja rakennusalan yhteisen laatukäsityksen avulla tarjota käytännön työkaluja hyvän rakennustavan mukaiseen tilaamiseen, suunnitteluun ja toteutukseen.
KorjausRYL. Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset. Julkisivut esittää yleisiä teknisiä laatuvaatimuksia julkisivukorjausten lopputulokselle. Pääpaino on tavanomaisten asuin- sekä toimitilarakennusten julkisivukorjauksissa, joille esitetään yleisimmät korjaustavat. Julkaisussa käsiteltäviä julkisivun rakennusosia ovat ulkoseinät, ikkunat ja betoniparvekkeet. Ulkoseinistä käsitellään betoniulkoseinät, kivirakenteiset rapatut ulkoseinät, tiilipintaiset muuratut ulkoseinät ja levyulkoseinät.
Julkaisussa käsitellään korjaustavan valintaa ja annetaan suunnittelijan muistilistoja, joissa esitetään korjaustöiden laatuun keskeisesti vaikuttavia tekijöitä. Nämä sisällöt ovat luonteeltaan ohjeellisia.
KorjausRYL tuo työkalun julkisivukorjausten valmisteluun, suunnitteluun, korjaustyön toteutukseen ja laadun valvontaan. Se auttaa myös korjaustyöselostuksen laadinnassa.
Julkaisun laatimiseen on osallistunut kaksi Rakennustietosäätiön asettamaa toimikuntaa sekä alan keskeisiä asiantuntijoita, järjestöjä ja yrityksiä. Alan yhteinen hyväksyntä sisällölle on varmistettu laajoilla, avoimilla lausuntokierroksilla.
Julkaistaan myös painettuna kirjana.


Katso myös näitä tuotteita