Kodin vastuunjakotaulukko - Guide to Household's Maintenance Responsibilities

Nimeke: Kodin vastuunjakotaulukko - Guide to Household's Maintenance Responsibilities
Tekijät: Suomen Kiinteistöliitto r (Yhteistyössä)
Kiinteistöliitto Uusimaa (Yhteistyössä)
Tuotetunnus: 9789516855618
Tuotemuoto: Lehti, vihko, moniste
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,11 € (13,74 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 137
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 4. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: englanti, suomi
Sivumäärä: 32
Tuoteryhmät: Kiinteistömedian kirjat
Kirjastoluokka: 33.364 Yhtiölainsäädäntö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: asuminen, asunnot, kunnossapito, vastuu, asukkaat, osakkaat, asunto-osakeyhtiöt
Kodin vastuunjakotaulukko esittää osakkaan ja taloyhtiön kunnossapitovastuut huoneistossa selkeiden 3D-kuvien avulla. Kuviin on merkitty osakkaan vastuut sinisellä tekstillä ja yhtiön vastuut punaisella. Lisäksi saat oppaasta tietoa huoltotoimista, jotka osakkaan tulee itse huoneistossa tehdä.

Oppaan kääntöpuolella on sen englanninkielinen versio, Guide to Household's Maintenance Responsibilities. Opas sopii siis mainiosti vastuunjaosta viestimiseen taloyhtiöissä, joissa on vieraskielisiä osakkaita!

Kodin vastuunjakotaulukko perustuu voimassa olevaan asunto-osakeyhtiölakiin ja Suomen Kiinteistöliiton suosituksiin, ja se on tiivistetty versio Taloyhtiön vastuunjakotaulukosta.

Opas on tarkoitettu taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Sen ovat laatineet yhteistyössä Suomen Kiinteistöliiton ja Kiinteistöliitto Uusimaan juridiset ja tekniset asiantuntijat.
- - -
Guide to Household's Maintenance Responsibilities shows the main maintenance responsibilities of the shareholder and the housing company as regards the flat. The responsibilities are shown in clear 3D-pictures and are marked in different colours (shareholder's responsibilities in blue, housing company's responsibilities in red). In guide there's also additional information on maintenance work that the occupant needs to do themself in their flat.

The guide is based on the Limited Liability Housing Companies Act in force and The Finnish Real Estate Federation's recommendations for interpretation.

The guide is meant for shareholders of housing companies and also for occupants. It's written by juridical and technical professionals of The Finnish Real Estate Federation and Kiinteistöliitto Uusimaa.


Katso myös näitä tuotteita