KiinteistöRYL

Nimeke: KiinteistöRYL
Tuotetunnus: 6438510010396
Tuotemuoto: Verkkoaineisto
Saatavuus: Heti ladattavissa
Hinta: 505,92 € (408,00 € alv 0 %)
Siirry tilaamaan

Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: Html
Tuoteryhmät: RYL-palvelu
Verkkopalvelut
RYL-palvelut
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Voit tilata KiinteistöRYLin henkilökohtaisen tai ryhmälisenssin Rakennustiedon lisenssien myyntisivustolta "Siirry tilaamaan" -painikkeen kautta.

Voit tilata yksittäisen lisenssin tai organisaatiolisenssin. Kysy myös räätälöityjä lisenssejä.

Hinta sisältää lisenssin käyttömaksun ja se veloitetaan etukäteen vuoden jaksoissa. Lisenssi on toistaiseksi voimassa oleva.

Rakennustöiden yleiset laatuvaatimukset (RYL) on rakennusalalla yleisesti hyväksytyn hyvän rakennustavan kuvaus. Yleiset ja yhteiset laatuvaatimukset kaikille kiinteistöalan toimijoille.

Sisältää yleiset laatuvaatimukset ja ohjeet erilaisten kiinteistöjen johtamiselle, käyttäjäpalveluille, yleishoidolle ja valvonnalle, rakennuksen ja teknisten järjestelmien hoidolle ja kunnossapidolle, ulkoalueiden hoidolle ja kunnossapidolle, siivoukselle sekä jätehuollolle.

Löydät aina ajantasaisen sisällön - ja helpommin kuin kirjoista. Käytössäsi on kaikkina eri ajankohtina voimassa olleet sisällöt ja voit kätevästi hakea ne.

Löydät ohjeet sekä niihin liittyvät standardiviitteet ja lainsäädännön. Tarpeellisen tiedon kopiointi omiin dokumentteihin on helppoa. Luvut ja alaluvut voi ladata ja tulostaa pdf-muodossa.

Lisenssi on toistaiseksi voimassa oleva, ks. sopimusehdot.

Lisenssi aktivoidaan käyttöösi mahdollisimman pian.
Lähetämme käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi pääkäyttäjän sähköpostiin.
Voit kysyä asiakaspalvelustamme myös muita lisenssivaihtoehtoja (mm. ryhmälisenssejä), puh. 029 309 3100, asiakaspalvelu@rakennustieto.fi.
Asiakaspalvelumme antaa käyttötukea arkisin klo 8.30-16.00.


Katso myös näitä tuotteita