Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet

Saavalainen, Mika
Nimeke: Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet
Tekijät: Saavalainen, Mika (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516854529
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa
Hinta: 49,37 € (44,88 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 528
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 2. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 194
Tuoteryhmät: Kiinteistömedia Oy
Kirjastoluokka: 37.5 Asuntopolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kiinteistönvälitys, asunnonvälitys, myyntityö, asiakaspalvelu, asunnot, kiinteistöt, myynti, kiinteistönvälittäjät
Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet on kiinteistönvälitysalan uusi perusteos, jonka avulla jokainen välittäjä voi kehittää myyntitaitojaan ja moninkertaistaa tuloksensa. Kirjan tavoite on kasvattaa lukijansa rahallisia ansioita kiinteistönvälittäjänä pysyvästi.

Kirja sisältää runsaasti kirjoittajan omalla urallaan hyviksi ja toimiviksi havaitsemia ohjeita, toimintatapoja ja ajatusmalleja, jotka jokaisen on mahdollista oppia. Opas auttaa lukijaansa käytännön työssä: jokapäiväisissä työtehtävissä ja työn suunnittelussa, myyntityön vaiheissa, ajanhallinnassa ja henkilökohtaisessa kasvussa sekä myytävän kohteen arvioinnissa. Kapuaminen huipulle ei ole helppoa. Silti kirjoittajan mielestä jokaisen välittäjän tulisi sinne pyrkiä. Jos olet aloittanut kiipeämisen vuorelle, eikö tuntuisi kummalliselta jäädä puoliväliin?

Kirja on tarkoitettu kaikille kiinteistönvälittäjille ja kiinteistönvälittäjiksi aikoville, joiden tavoite on menestyä ja kehittyä työssään ja päästä siinä parhaisiin tuloksiin.

Kirjan on kirjoittanut YKV, LKV, PTM, FM Mika Saavalainen, joka työskentelee yrittäjänä ja tiiminvetäjänä Kiinteistötoimisto Sky Oy:ssä.


Katso myös näitä tuotteita