Kiinteistönhoidon käsikirja

Nimeke: Kiinteistönhoidon käsikirja
Tuotetunnus: 9789516854970
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 79,00 € (71,82 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 644
Kustantaja: Kiinteistömedia Oy
Painos: 13. painos, 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 430
Tuoteryhmät: Kiinteistömedia Oy
Kirjastoluokka: K66.4 Rakennuksen kunnossapito
Koulutusaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kiinteistönhoito, kiinteistöpalvelut, kiinteistöt, kunnossapito, korjaus, rakennustekniikka, LVI-tekniikka, rakennusautomaatio, valvontajärjestelmät, sähkölaitteet, koneet, turvallisuussuunnittelu, puhtaanapito, siivous, puhtauspalvelut, ulkotilat, pihat
Kiinteistönhoidon käsikirja kertoo, mitä tarkoittaa käytännössä kiinteistöpalvelujen tuottaminen nykyaikaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Kiinteistönhoitaja saa kirjasta tarvittavat perustiedot kiinteistön yleishoidosta, talotekniikasta, korjaustöistä, pihatöistä ja puhtaanapidosta, kiinteistönhoidon koneiden käytöstä sekä turvallisuusnäkökohdista - asiakaspalvelua unohtamatta.

Tämä kirjan 12. painos on päivitetty vastaamaan maaliskuussa 2020 voimaan tulleita puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- ja ammattitutkintojen (kiinteistönhoidon osaamisala) tutkintovaatimuksia. Myös lainsäädännön muutokset on huomioitu. Kirjaan on lisätty asiaa mm. asiakaspalvelusta, kiinteistön yleishoidosta sekä pienkoneista ja niiden huollosta.

Kirja on tarkoitettu oppikirjaksi tuleville kiinteistöpalvelualan ammattilaisille. Se sopii myös käsikirjaksi alalla jo toimiville kiinteistönhoitajille, talonmiehille ja muille kiinteistöpalvelualan ammattilaisille.


Katso myös näitä tuotteita