Jäähallien lämpö- ja kosteustekniikka — suunnittelu- ja rakennuttamisopas

Nimeke: Jäähallien lämpö- ja kosteustekniikka — suunnittelu- ja rakennuttamisopas
Tuotetunnus: 9789516828438
Tuotemuoto: Tuntematon tuotemuoto
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,30 € 32,67 € (29,70 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 682-843-8
Kustantaja: Rakennustieto
Sarja: Liikuntapaikkajulkaisu 92
Painos: 1. painos, 2007
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Rakenne- ja rakennussuunnittelu
Korjausrakentaminen, talotekniikka, kiinteistönhoito
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakennesuunnittelu, energianhallinta, kosteudeneristys, LVI-järjestelmät, lämmitysjärjestelmät, rakentaminen, rakennussuunnittelu, rakennuttaminen, suunnittelu, jäähallit
Jäähallien lämpö- ja kosteustekninen suunnittelu on vaativa eri toimialojen yhteistyöprojekti, joka toteutetaan hankeryhmän valitseman projektijohtajan johdolla. Projektin onnistunut läpivienti edellyttää hyvää ammattitaitoa ja saumatonta yhteistyötä. Tietoisuus lämpö- ja kosteusteknisesti keskeisimmistä tekijöistä ja niiden huomioonottamisesta suunnittelun eri vaiheissa ohjaa päätöksentekoa oikeisiin ratkaisuihin. Tavoitteena on käyttöominaisuuksiltaan hyvä ja vuosikustannuksiltaan mahdollisimman edullinen ja pitkäikäinen jäähalli.

Oppaassa on esitelty jäähallin lämpö- ja kosteusteknisen toiminnan erityispiirteitä ja näiden edellyttämä menettelytapa rakennusprojektin eri osapuolille. Menettelytavassa jäähallin energiankäyttösuunnitelman ja kosteudenhallintasuunnitelman laatimisella ja noudattamisella pyritään varmistamaan rakennushankkeen tavoitteiden toteutuminen.

Opas on suunnattu jäähallihankkeen läpiviennin eri osapuolille kuten kuntien päättäjille, suunnittelijoille, rakennuttajille ja rakentajille.


Katso myös näitä tuotteita