InfraRYL 2006 — infrarakentamisen yleiset laatuvaatimukset : osa 4: liikunta- ja virkistyspaikkojen rakenteet

Nimeke: InfraRYL 2006 — infrarakentamisen yleiset laatuvaatimukset : osa 4: liikunta- ja virkistyspaikkojen rakenteet
Tuotetunnus: 9789516829008
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 41,00 € (37,27 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 682-900-8
Kustantaja: Rakennustieto
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 95
Tuoteryhmät: RYL, RT-ohjekortit
Infra
Kirjastoluokka: 66.1 Rakennusstatiikka. Rakennussuunnittelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: infrarakentaminen, infrastruktuurit, rakentaminen, liikuntapaikat, virkistysalueet, rakentamismääräykset, laadunvarmistus
E-kirja , 2013
PDF
33,00 €

InfraRYL 2006 -julkaisu sisältää useita vanhentuneita osioita. Aina ajantasainen tieto saatavilla InfraRYL-verkkopalvelussa (tuotenumero Rakennustietokaupassa 6438510009970).

Infrarakentamisen yleiset laatuvaatimukset InfraRYL 2006 -julkaisussa luodaan infra-alalle yhtenäinen ja yhteinen kuvaus infrarakenteiden yleisistä laatuvaatimuksista. Julkaisu sisältää infrarakentamisessa sovellettavan hyvän rakennustavan. Osa 4 käsittelee ulkoliikuntapaikkojen toimivuusvaatimuksia ja niiden rakentamisen teknisiä vaatimuksia.

Rakenteiden toimivuusvaatimuksia voidaan käyttää kriteereinä rakenteita suunniteltaessa ja mitoitettaessa sekä suunnittelun ja suunnittelua sisältävien urakoiden tilaamisessa. Teknisiä vaatimuksia käytetään rakennusosien ja työvaiheiden laatua määritettäessä ja todettaessa. Ne määrittelevät rakenteiden valmistumishetken vaatimuksia.

InfraRYL otetaan käyttöön hankekohtaisesti suunnittelua ja rakentamista koskevien tarjouspyyntöjen kautta. Viittaamalla suunnitelma-asiakirjoissa InfraRYLin yksilöityyn kohtaan saadaan sen määräykset voimaan hankkeessa. Se määrittää hyvää rakennustapaa myös silloin, kun hankkeen osapuolet ovat siitä eri mieltä. InfraRYL on laadittu alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi on kuultu infra-alan keskeisiä tahoja ja asiantuntijoita.

InfraRYLin osa 4 Liikunta- ja virkistyspaikkojen rakenteet täydentää omalta osaltaan opetusministeriön liikuntapaikkajulkaisujen sarjaa.


Katso myös näitä tuotteita