by 64 Tuulettuvat julkisivut 2016

Annila, Petri
Nimeke: by 64 Tuulettuvat julkisivut 2016
Tekijät: Annila, Petri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789526806853
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 62,00 € (56,36 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: 68068-5-3
Kustantaja: BY-Koulutus
Sarja: by 64
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 121
Tuoteryhmät: BY
Kirjastoluokka: 66 RAKENNUSTEKNIIKKA
Kansalliskirjaston asiasanat: julkisivut, rakennusaineet, rakennustekniikka, ilmanvaihto, ilmanpitävyys, saumat, liitokset, rakenteet, rakennesuunnittelu, talonrakennus, uudisrakentaminen, korjausrakentaminen
Ilmastonmuutoksen on ennustettu tulevaisuudessa kasvattavan julkisivuun kohdistuvaa säärasitusta, minkä johdosta julkisivurakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen tulee kiinnittää aiempaa enemmän huomiota. Samalla pitkäikäisten, luonnon rasituksia kestävien ja arvonsa säilyttävien julkisivujen merkitys korostuu entisestään.

Tähän ohjeeseen on kerätty tuulettuvia julkisivurakenteita koskevat hyvän rakentamistavan mukaiset suunnittelu- ja toteutusohjeet rakennushankkeen eri vaiheisiin sekä uudis- että korjausrakentamista silmällä pitäen. Ohje on suunnattu kaikille tuulettuvien julkisivurakenteiden parissa toimiville - arkkitehdeille, rakennesuunnittelijoille, työmaatoteutuksesta vastaaville sekä kiinteistön ylläpitäjille ja omistajille. Ohje on laadittu Tampereen teknillisellä yliopistolla.


Katso myös näitä tuotteita